CsajokMotoros csajok

Motoros Szívek

moszi001Látszik, hogy itt a tavasz. Nemcsak a madarak csiripelnek hangosabban, és a hóvirágok bólogatnak a kertek alatt, hanem a motoros csajok is mozgolódnak.

Az elmúlt hét péntekén, február 29-én megtartotta első klubtalálkozóját Magyarország legújabb női motoros társasága, a nemrég alakult Motoros-Szívek. Az esemény Budapesten, a zuglói Drag Racing Pub-ban zajlott, ami a jövőben a Szívek törzshelye is lesz.

Az új társaságban sok az ismerős arc. A klub létrehozásának ötlete a Csajokamotoron.hu fórumából is ismert Csabi fejéből pattant ki, aki egyúttal egy honlapot is létrehozott az új baráti társaság számára. A webszerkesztést és a dizájn kialakítását azonban egy hölgyre, Pici-R-re bízta.

Az alapítók között találjuk még Kásai Zsanettet. Az ő nevéhez főződik az első kizárólag motoros csajok számára megszervezett magyarországi motoros túra. A 2003-ban zajló túra sikere vezetett annak idején a Krapeknők motoros baráti társaság megalakulásához, aminek Zsani is alapító tagja volt.

Az új csapatban ott van még Süli Eszter, aki 2007-ben nagy sikerrel szervezte a hungaroringi csajos pályázásokat, és Cservenák Gyöngyvér, aki BM alkalmazottként az IVTM (Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning Motorosoknak) szervezéséből vette ki a részét tavaly. A fényképeken azonban bizonyára feltűnik még néhány ismerős arc.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A találkozóra sokan voltak kíváncsiak, és az alapítók szerint mindenki nagy örömmel fogadta a Motoros- Szívek megalakulását. Nem hiába, hisz ez az első „CSAK sportmotoros Club CSAK csajoknak!” Csabi és a csajok esti beszélgetése során sok terv alakult ki, egész biztos, hogy lesz folytatás.

Tervben vannak Motoros-szívek túrák, gurulások, de elsősorban a csajos pályázás a Hungaroringen a fő vonal, amiben Süli Eszter lesz a társaság segítségére.

A Csajokamotoron.hu örömmel üdvözöl minden ehhez hasonló kezdeményezést, és reméljük hamarosan beszámolhatunk a csajok motoros kalandjairól is.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük