fbpx

Megnyitott a Rider Beach

rider beach megnyito 3Magyarország első motorosbarát nyaraló- és szórakozó bázisa a 7-es úton Balatonlelle és Balatonszemes között az elmúlt hétvégétől várja a motorosokat.

Talán nem a legszerencsésebb időpontot választották a megnyitóhoz az új balatoni motoros kemping megvalósítói. Legalábbis a megnyitó látogatóinak számából arra lehetett következtetni, hogy a húsvétot a legtöbb biker a haverok és a buli helyett inkább családi körben töltötte. Azért így is volt néhány fanatikus, akik lemotoroztak a Balaton-partra, ahol nyáron minden hétvégén motorostalálkozó hangulatban lehet része annak, aki itt száll meg.

A jól ismert, szocreál Vadvirág kemping nyugati oldalán, egy 4 hektáros területet csippentettek le a motorosok számára. Ezen a részen a sátor- és lakókocsi helyek mellett új építésű bár és étterem, valamint motelszobák kaptak helyet. Az étterem teraszáról – ha majd kész lesz – a Balatonba lógathatjuk a lábunkat.

 

Még több kép a galériában!A kemping színvilága a Harley-Davidsontól kölcsönvett narancssárga-fekete, ami az épületek faláról köszön vissza. Ezzel, és a villogó neon fényekkel a 7-es úton motorozókat csábítják majd a szezonban a hatalmas, fűthető koncertsátorba, ahol a tervek szerint hétvégente koncerttel várják majd a nyaralókat.

A megnyitó első napján, pénteken a Zanzibár és a Hollywood Rose, másnap, szombaton a Póka Egon Experience és az Edda Művek léptek fel. rider beach megnyito 10rider beach megnyito 37rider beach megnyito 44rider beach megnyito 7

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x