fbpx

Újabb perpatvar Teutuléknál

occpauljrsr1Az Amcsi motorok nézői már tudják: a Teutul családnak lételeme a balhé.

Nincs olyan műsor, amiben az Orange County Choppers műhelyében a motor építés mellett ne lenne idő egymás szekálására. Így talán nem is meglepő, hogy idősebb Paul és ifjabb Paul éppen pereskednek egymás ellen.

A gondok akkor kezdődtek, amikor ifjabb Pault apja kitette a családi vállalkozásból. A két fél ekkor aláírt egy megállapodást, ami a bíró szerint félreérthető, és többféleképpen értelmezhető. Az OCC valós értéke és a feleknek járó részesedés közt eltérések vannak.

 

Idősebb Paul a bírósághoz fordult, és szakértői véleményt kért az üzlet értékéről. Fia pedig azt állítja, apja nem vezeti megfelelően az üzletet, valamint, ezzel egyidejűleg arra kérte a bíróságot, nevezzenek ki valakit a cég élére. Ifjabb Paul keresetét a bíróság elutasította, azonban teljes betekintést engedélyezett számára a cég feljegyzéseibe, valamint könyvelésébe.

Mivel apa-fia perről van szó, a bíró, Lewis Lubell 60 napos haladékot adott a családtagoknak arra, hogy a vitát peren kívül lerendezhessék. „Még több pénzt kívánnak ügyvédekre pazarolni, vagy képesek úriember módjára lerendezni a nézeteltérésüket?” kérdezte tőlük.

Amennyiben mégsem sikerül megegyezniük, a tévéműsorban megismert szócsaták a bíróság falai közt folytatódnak majd. És ki tudja, talán pár extra rész is készül majd belőle a tv nézők számára…

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x