CsajokKiemeltMotoros csajok

Molnár Csilla meteorológus motoron járja be az országot új műsorában – VIDEÓVAL!

Molnár Csilla motoron Nyaralj Itthon

Ma indul az M1 közszolgálati televízió új turisztikai magazinja, amelynek műsorvezetője a Csajok a motoron közösség egyik tagja, Molnár Csilla meteorológus. A tévénézők már jól ismerik az M1 csatorna csinos meteorológusát, de ezúttal új oldaláról mutatkozik be. A napi rendszerességű “Nyaralj Itthon” című műsor mindössze másfél-kétperces kis bejelentkezésekből áll majd minden híradó előtt. Ez idő alatt az ország egy-egy érdekes helyét mutatják be, és Csilla mindenhova motorkerékpárja nyergében érkezik majd.

Molnár Csilla amellett, hogy rendszeresen sportol, a rúdsport szerelmese, van egy kiskutyája és egy sünije is, akit Szaftos Károlynak hívnak. Csilla szereti a kihívásokat, ráadásul a baráti körében sokan motoroznak, sokat volt benzintyúk – ahogy ő fogalmaz – így nem csoda, hogy megtetszett neki ez az életforma.

Egy évvel ezelőtt határozta el, hogy megcsinálja a jogosítványt motorkerékpárra is, és mivel a kora már nem korlátozta, egyből a korlátlan kategóriát választotta. Egyébként ez a kategória már 17 éves kora óta tervben volt, ugyanis azóta van jogosítványa személyautóra.

Csilla saját motorját használja a műsorban

Idén tavasszal vette meg a Honda CB500F motorkerékpárját, így még nagyon friss az élmény, még mindig az ismerkedés szakaszában vannak. Egyelőre hosszabb utakra nem merészkedett motorral, csak a szokásos Budapest környéki motoros célpontokra jutottak el együtt: Szentendre, Velence korzó, és Pest megye kanyargós útjai a célpontok általában.

Eddig még a szülőfalujába, Bakonyszentlászlóra sem mert elindulni egyedül motorral. A Csajok a motoron közösségének köszönhetően azonban Csilla talált olyan motoros lányokat, akik hasonló kategóriájú motorokkal rendelkeznek, és akikkel ezentúl rendszeresen együtt motoroznak majd.

A hazai turizmus népszerűsítése

Nagyjából egy héttel ezelőtt állt elő a szerkesztője azzal az ötlettel, hogy lenne neki egy testhezálló, új feladat. Az M1 közszolgálati televízió új műsora a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került hazai turizmust szeretné népszerűsíteni. Azzal, hogy mindezt egy motoros nő szemén keresztül láthatjuk majd minden nap, ad egy plusz kalandfaktort is a műsornak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A “Nyaralj Itthon” című magazint tehát minden nap többször is láthatjuk minden Híradó előtt, az új rész délben kerül adásba. Egyúttal szemtanúi lehetünk annak is, ahogy Csilla rutinos motorossá válik. Kilométerekben ugyanis biztosan nem szenved majd hiányt. Az eddig elkészül adásokban jártak Visegrádon, Nagymaroson, Szentendrén és természetesen Budapesten is, de ma éppen Tatán forgatnak, így ha te is arra jársz, ne felejts el inteni Csillának, mint motoros a motorosnak!

A Ma este vendége: Molnár Csilla

Fogod nézni a műsort?

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük