fbpx
HírekEseményekMotoros találkozó

Vasárnap palacsintára várja a Körös Motoros Egyesület a nem kitűnő tanulókat

Körös Motoros Egyesület bizonyítványosztásVégre a szerencsétlen, csonka tanév végén talán már minden iskolás megkapta így vagy úgy, online vagy offline az év végi bizonyítványát. A kemény szívű tanítók azonban nem mindenkinek osztották bőkezűen az ötösöket. Több vállalkozás is azzal csábította az épp vakációra induló tanulókat, hogy a kitűnő bizonyítványukat kedvezményekkel, ajándékokkal jutalmazzák. A Körös Motoros Karitatív Egyesület tagjai úgy érezték, hogy igazságtalan, hogy midig csak a jó tanulókat kapnak ajándékot, holott egy gyengébb tanulónak lehet, hogy sokkal több munkába telt elérni azt a gyengébb jegyet is.

Hogy ezúttal ne csak a jó tanulók kapjanak járjanak jól, a motorosok azt találták ki, hogy azokat a gyerekeket fogják megjutalmazni, akiknek a bizonyítványába az ötösnél rosszabb jegyek is kerültek. Ezért aztán vasárnap délután Békéscsabán, a Szabolcs utcai sportpályára várják őket és a szüleiket egy óriás palacsintára.

A dátum tehát 2020. június 28. 15:00 óra, helyszín Békéscsaba, Szabolcs utcai sportpálya.

 

Neked milyen lett a bizid? Görbülnek a jegyek?

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x