EseményekMotoros találkozó

IX. Karcagi Motoros Találkozó

IX karcagi talalkozo 4A fürdőben megrendezett biker buli tényleg vizesre sikeredett, de nem csak a medencék, hanem az időjárás jóvoltából is. Persze, mit sem törődve ezzel, a klub igazán kitett magáért!

Bár, az időjárás jelentést nézve tisztában voltunk azzal, hogy szeptember 17-től 19-ig esni fog az eső, de a remény hal meg utoljára… Péntek délután, amikor megérkeztünk, még nem sok sátrat láttunk felállítva, ami érthető volt, mert nekünk is zivatarban kellett. Gyorsan túlestünk ezen, de persze egy köztes információt kihagytam: a közeli kocsmában gyűjtöttünk erőt eme feladathoz. Miután állt a sátor, és körbenéztünk a találkozó helyszínén, látva a forró víztől gőzölgő medencéket, erős késztetést éreztünk a fürcsihez.

Ruha le, fürdőruha fel, törülköző a test köré, bőrkabát a hátra, strandpapucs, sör a kézben – irány a medence. Miután átvergődtünk a sáron, gyorsan bemenekültünk a vízbe. A forró gőz megtette a hatását, már ami a piát illeti… Pár delikvensnek igazán a fejébe szállt! Kényelmesen sörözgetve hallgattuk a Vasmacskát, a Jackpotot a vízből, de azért a vége felé már kikászálódtunk onnan.

Azért mégis csak jobb az első sorból látni, hallani a jó kis rock ’n rollt! Szóval, a Zorallon már ott tomboltunk a színpad előtt. Így legalább első kézből láthattunk egy rögtönzött legénybúcsút… Az ifjú vőlegénynek emlékezetes estét kölcsönöztek a zorallinák!

Még több kép a galériában!Úgy aludtam el, hogy kértem az égieket, ugyan hagyják már abba ezt az eszeveszett sírást-rívást, és reggel verőfényes napsütésre akarok ébredni. Persze, direkt még jobban küldték az áldást lefelé… Arra keltem, hogy szakad az eső, és veri a sátrat kegyetlenül. Szerencsére bírta a strapát átmeneti lakhelyünk, és mire 10-11 óra körül rávettem magam, hogy kimásszak a hálózsákból, kezdtek oszlani a felhők.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A streetfighter showra és a motoros felvonulásra már kifejezetten kisütött a napocska, csak a sár nem akart száradni annyira. De ez még nem akadályozott meg bennünket abban, hogy a versenyeken részt vegyünk. Ravasz kis ötlettel álltak elő a karcagi bikerek: elkészítették az „ördög szekerét”. A járgányra fel kellett ülnie egy merész vállalkozónak, míg a társa elkezdte húzni. A mozgás hatására az ülés elkezdett körbe-körbe forogni, és csak gyorsult, gyorsult… Szóval, megvolt a vidámpark feeling!

Az izgalmakat azzal vezettem le, hogy beneveztem a sörivó versenyre. Persze, már az elejétől kezdve sem tápláltam hiú reményeket, hogy esetleg megnyerem… Jövőre gyakorolni fogom, hogyan kell úgy ledönteni a sört a torkomon, hogy közben nem is nyelek… De legalább kaptam egy ingyen dobozzal! (Azt is megsúgom, hogy mivel másfél zsugorral még mindig maradt, egy „sajtósör” boldog tulajdonosa lehettem…)

A vizes verseny mellett motorszépségversenyt is rendeztek a szervezők, bár a rájuk tapadt sátortól alig látszottak maguk a vasak. No, de az idő még változatlanul nem hagyott el bennünket, szikrázó napsütésben fürödhettünk. Egy csoda sem tart örökké: este megint csak elkezdett esni, mire a koncertekbe belemelegedtek volna a fellépők és a bulizók.

Már meg sem lepődtem, hogy a sátrat esőben kellett lebontanunk vasárnap reggel… Ez azonban nem szegte kedvünket. Jövőre is ott leszünk, ha esik, ha fúj…IX karcagi talalkozo 11IX karcagi talalkozo 13IX karcagi talalkozo 2IX karcagi talalkozo 5IX karcagi talalkozo 6

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük