EseményekMotoros találkozó

Sör, quad, streetfighter

escadron8420A buli ismét hajnalig tartott. Reggel megviselt arcokat láttam sátorbontás közben, de a buli felejthetetlen volt.

A buli péntek este kezdődött Rádon a helyi sportpálya mellett. Az egészet nem is nevezném motoros találkozónak, hanem inkább egy baráti összejövetelnek. Nem volt nagy létszámú buli, kb. 100-150 fő, de annál hangulatosabb.

Az egész egy réten volt, ahol a szervezők levágták a füvet egy nagy placcon, felvertek két sörsátrat, egy pótkocsiból csináltak egy színpadot, melyet körbetettek hangfalakkal és világítással. A pénteki zenéről a Mink, W-Rock, és a Beta Block Blues Band gondoskodott. A pia olcsó volt, a buli fergeteges egész hajnalig.

Másnap dél körül kezdett magához térni a nép és a társaság is három-négyszeresére nőt. Az ebédre szánt gulyás feltétele után a tárcsán sülő virsli és kolbász körül volt a legtöbb érdeklődő. A jóllakott sörözgetős, beszélgetős időtöltés után, mikor már a kaja leülepedett, a helyi dombokon lehetett quadozni. Aki maradt a kétkerekűeknél, csatlakozhatott egy hegymászáshoz a krosszos és triálos csapathoz.

Négykor került sor a streetfighter bemutatóra egy utcával feljebb. Mindenki nagyon élvezte, még az utcában lakók is tapsoltak a srácoknak. Persze ők annyira nem rajongtak a helyért, mert nem volt valami széles az út és kicsit hátas is volt, de a közönséget hamar elkápráztatták. A végén a triálos stácok is mutattak néhány figurát.

A bemutató végére elkészült a gulyás és a nagy kajálás közben végig izgulhattuk a sportpályán zajló edzőmeccset is. Hétkor a figyelem a triálosokra terelődött, akik egy raklapokból felépített pályán mutatták be tudásukat. Ez után indultak a koncertek, melyen felléptek a Gonosz asszony, Ace is God és a Crazy Granat együttes.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A buli ismét hajnalig tartott. Reggel megviselt arcokat láttam sátorbontás közben, de a buli felejthetetlen volt. Remélem idén rendeznek még egy ilyen bulit az Escadronos srácok és csajok.

Ráadásként egy érdekes motorkiegészítőt is felfedeztem az egyik motoron. A vázon egy bőr sörtartó volt, melyet betölt a tulaj indulásnál és mikor megérkezik a kívánt helyre, a menetszél által lehűtött sör igazi felfrissülést eredményez a számára…escadron8399escadron8401escadron8402escadron8403escadron8412escadron8413escadron8414escadron8415escadron8416escadron8418escadron8425escadron8426escadron8427escadron8428escadron8430

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük