fbpx

Lemezen is megjelenik a Vazul Vére Rockopera

vazul vere rockoperaÁprilis 13-án jelenik meg az új magyar történelmi rockopera, a Vazul Vére hanganyaga dupla CD formájában.

A VAZUL VÉRE I. István királyunk halála körüli zavaros időket eleveníti fel. A Magyar Királyság történetének ezt az – ellentmondásokkal és rejtélyekkel teli – időszakát, hitelesen és politikailag semlegesen ábrázolja az elkészült zenés színpadi mű. A több, egymással párhuzamosan futó, izgalmas szálon vezetett cselekmény betekintést enged a trónért folytatott elkeseredett küzdelembe és a háttérben zajló fordulatokkal teli játszmák sorába.

A kilenc énekes és a húsz táncos köré épített előadás 30 gyönyörű dalon keresztül sodorja-ragadja magával a nézőket. 2015 januárjában a társulathoz csatlakozott Vikidál Gyula is, aki az élete alkonyán lévő István királyt játssza a darabban.

A hivatalosan április 13-án megjelenő, exkluzív kiállítású, dupla CD-hez 16 oldalas szövegkönyv is tartozik. Akik a teltházas, április 12-i lemezbemutató előadásra beszerezték a jegyüket, a megjelenés előtt 1 nappal már megvásárolhatják a kiadványt a Csepeli Színházban.

A VAZUL VÉRE Történelmi Rockopera következő előadása június 17-én lesz a budapesti DürerKert szabadtéri színpadán.vazul vere rockopera borito

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x