fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Videoklip Lady Gaga dalára

pieonear sajto 5

Nemrég mutatták be azt a “Bad Romance” című klipet, amelyet a PieOnEar zenekar még idén tavasszal forgatott Miskolcon, a Manana klubban számtalan barátjuk társaságában, nem akármilyen hangulatban.

A PieOnEar zenekarról a koncertekre, fesztiválokra járók egy része bizonyára tudja, hogy őszintén nagy rajongója és csodálója Lady Gaga művésznőnek, és sokszor tűzi műsorra az énekesnő egy-egy dalát akár keményebb, akár akusztikus változatban is. Innen jött az ötlet, hiszen ha ez ilyen nagy sikert arat a színpadon, egy videoklipnek is lehetne hasonló témája – ennek eredménye a PieOnEar “Bad Romance” című videója.

Az elkészült klip mindössze arra szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy bármennyire jól is érzi magát egy buliban, mindig figyeljen oda, milyen társaságban és hol van éppen, hiszen könnyen végződhet rosszul is az éjszaka.

 

A klip elkészítéséért köszönet jár a stábnak: drazsé (Majoros Zsolt), dáci (Kárpáti Dávid), doboslewy (Radeczky Levente) és a Sunny Studio összes tagja.

A zenekar mindenkinek hálás, aki részt vett a forgatáson és velük szórakozott, valamint arcát adta a bulihoz. Külön köszönet jár azonban az alábbi ismerőseiknek: DJ Suta (HARDROX, SKYLAND), élő magyar elektrolegendánk, akinek a stáb minden tagja különösen hálás segítőkész közreműködéséért. A forgatás közben több holtpont is mutatkozott, szerencsére tomazo (Szathmáry Tamás) profizmusa mindenen átlendítette a csapatot. Végül, de nem utolsó sorban Sverla Annának tartoznak köszönettel, aki bár jól érezte magát a forgatáson, rengeteg munkát fektetett a klip elkészülésébe.

pieonear cimpieonear sajto 1pieonear sajto 2pieonear sajto 3pieonear sajto 4

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x