fbpx
EseményekMotoros találkozó

Hétvégén a Harley-Davidson is megnyitotta a szezont

harley szezonnyito 2015 32Koncerttel, Kaszkadőr Show-val, finom ebéddel és a már hagyománynak számító felvonulással készült a Harley-Davidson Budapest az idei szezonnyitóra.

A gyönyörű, tavaszi időjárás majdnem minden motorost az utakra csábított végre ezen a hétvégén. Ez alól a Harley-Davidson tulajdonosok sem kivételek. Többszázan vettek részt a szezonynitó bulin a Bázison szombaton.

Tíz órától gyülekeztek a motorosok a szalon körül, délig volt lehetőségük regisztrálni a nyereményjátékra. Délben indult a felvonulás a Citadellához majd vissza. Ezután egy hangulatos kerti partyba csöppent, aki visszatért, nemcsak jó társaság és régi barátok, hanem motoros kaszkadőr show, finom ebéd és koncert is várta a márka szerelmeseit.

A motoros rendőröknek is nagyüzem volt ez a hétvége, hiszen az amerikai márka tulajdonosainak felvonulása után egyenesen a város másik felébe mentek, ahol még egy szezonnyitó felvonulást biztosítottak ezen a napon.

Még több kép a galériában

A szép idő azonban nem elég a motorozáshoz. A hirtelen jött tavasz sokunknál rozsdás reflexekkel, be nem járatott motoros izmokkal érkezett. A hétvégén sok motoros baleset kapott helyet a hírekben, ami arra utal, hogy még sokkal óvatosabban kell vezetnük nekünk is, és idő kell még az autósoknak,mire megszokják, hogy a motorosok ismét köztük vannak.

Vigyázzatok magatokra! harley szezonnyito 2015 12harley szezonnyito 2015 37harley szezonnyito 2015 46harley szezonnyito 2015 68harley szezonnyito 2015 101

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x