fbpx

Negyed évszázados a Biker Fest

25 biker fest udine 13Ez az év a díjakról szólt Udinében, ahol az öreg bikerek tizenéve ölelik keblükre egymást.

 

Az, hogy manapság ennyi épített motort látni az utakon, azért lehetséges, mert évtizedekkel ezelőtt voltak olyan motorosok, akik elindították ezt a kultúrát a maga útján. Már 25 évvel ezelőtt is felkerekedtek, és elmotoroztak a Biker Festre, pedig cserébe a jó társaságon kívül nem kaptak sokkal többet,mint néhány fényképet az ott megismert emberekről és motorokról.

 

A 25. Biker Fest június 16-19. között zajlott idén az Udine melletti Osoppoban, ahova a szombat éjszakai vihar ellenére is, több mint húszezer motoros érkezett idén. A kemping területén láthattunk motorokat Oroszországból (több mint 3200 km!), Skóciából (2.700 km), Spanyolországból, Belgiumból, Németországból, Franciaországból stb. és egy komplett delegáció érkezett a Dominikai Köztársaságból a Nativos MC colorjában.

A négy napos buli folyamatos showt ígért, több mint 130 kiállítóval Európa minden országából. Az árusokon kívül voltak stutriding és freestyle bemutatók, tesztmotorozások, off-road pálya erotic show és vicces játékok.

Még több kép a galériában!A rendezvény motorszépségversenyén idén több mint száz egyedi építésű motorkerékpár vett részt a Bikers Life magazin szervezésében. Az első három helyezet, az AbNormal Cycles, a BCC Boccin Custom Cycles és az Asso Special Bike pedig a magazin jóvoltából megnyerte a repülőjegyét a 2012-es Sturgisi Motorépítő Világbajnokságra.

A zenei színpadon szintén széles volt a választék. Naponta legalább három élő koncert szórakoztatta a látogatókat a bluestól a hard rockig. A szombat esti főszereplő pedig az Iron Maiden frontemberének, Blaze Bayleynek az új zenekara volt.

A hétvégén nem csak a motoroké volt a főszerep. Vasárnap zajlott 16. alkalommal a US Car Reunion nevű amerikai autós találkozó és autóbemutató, amelyet a Cruisin’ Life és a Kustom World magazinok szerveztek meg idén is.25 biker fest udine 2425 biker fest udine 2825 biker fest udine 325 biker fest udine 3725 biker fest udine 8

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x