fbpx

Új kézben a Kawasaki

Augusztusban menetrendszerűen ellepik a Hungaroring aszfaltját a Kawasaki tulajdonosok. Ebben az évben azonban már új szelek fújnak a zöld márka háza táján.

A szokásos évi Kawasaki Lime Partyt, ahol a márka szerelmesei találkozhatnak, ismerkedhetnek és meghajthatják gépeiket a Hungaroring kanyargós pályáján, egy sajtótájékoztató előzte meg. Itt jelentette be a Kawasaki Motors Europe és az Ivanics Motors Kft, hogy 2011 június elseje óta az Ivanics cégcsoport a márka magyarországi vezérképviselete.

A kizárólagos importőri feladatokat a július 26-án alapított, székesfehérvári illetőségű Ivanics Motor Kft. látja el ezentúl. A korábban is személyautók és motorkerékpárok forgalmazásával foglalkozó Ivanics csoport erős háttérrel és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a járműeladások területén. Ugyanakkor a cégen belül minden anyagi és személyi feltétel is adott volt hogy a japán márka importőri feladatait ellássák.

A Radnay Gábor, az Ivanics Motor Kft. igazgatója elmondta, hogy céljuk a jelenlegi márkakereskedői hálózat bővítése, amely már ebben az évben elérheti a tizet. Természetesen az eladott motorkerékpárok számát is növelni szeretnék a jövőben. A következő évre a 150 darab eladott motort tűzték ki célul. Ennek a célnak az eléréséhez az importőrtől független márkakereskedői hálózat háttérből való koordinálását és a partnerekkel és vevőkkel való folyamatos kommunikációt tekintik a legfontosabb feladatnak.

Még több kép a galériában!A sajtótájékoztató közben a Lime Partyra érkező márkatulajdonosokkal együtt megnéztünk egy látványos streetfighter showt, természetesen Kawasaki motorkerékpárokkal megspékelve. Már ekkor látszott, hogy látogatóból nem lesz hiány, bár sokakat visszariasztott a rendezvény meghívóján látható információ, hogy csak bőrruhában engedik fel a motorosokat a Hungaroring aszfaltjára. A végén ennek ellenére minden pályázós csoport teljes létszámmal tudott motorozni.

Az idei Lime Partynak az esti vihar vetett véget, hiszen közeledtével sok márkatulajdonos hazafele vette az irányt. A jó hangulat azonban még napokig megmaradt, az új importőr pedig jövőre is visszavár mindenkit egy közös bulira. 

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x