EseményekHírekMotoros találkozó

A motorbalesetben elhunyt Benkó és Évi emlékének szentelt pécsi rendezvény elmarad

Benkovics Gábor és Éva emlékest Pirates Family MCA COVID-19 koronavírus járvány miatt 2020. november 10., kedd éjféltől életbe lépő rendelkezések miatt a a Benkó házaspár emlékének szentelt, szombatra tervezett pécsi rendezvény sajnos elmarad. A temetésen is csak a család és a közvetlen barátok vehetnek részt szerdán.

Szombaton lezajlott a Gábor és Évi emlékest a Pirates Family MC klubházában foktőn. A megemlékezésen három zenekar is játszott. A klub később megköszönte a résztvevőknek a hatalmas összefogást és az adományaikat. Sajnos azonban a COVID-19 járványhelyzet Magyarországon is úgy alakult, hogy a kormány további korlátozásokat vezetett be. Többek között a nyilvános rendezvényeket sem lehet megtartani.

A szervezők a facebookon a következő nyilatkozatot tették:

“Kedves Mindenki!

A kedd éjféltől életbe lépő új kormányrendeletek értelmében a november 14-i Benkóék emlékének szentelt pécsi rendezvényünket kénytelenek vagyunk törölni. Mindenkinek köszönjük a részvételi szándékot. Aki továbbra is szeretne segíteni, szívesen fogadjuk az adományokat utalásos formában, illetve Jánossy Balázsnál a Motobox Motoros Áruházban kihelyezett urnában.

Sajnos a temetésen való részvétel létszáma is limitálva lett, így a szűk családi és baráti kör az engedélyezett 50 főt kiteszi, így megkérünk mindenkit, ne keljetek útra, otthon egy gyertya gyújtással búcsúzzunk el Benkóéktól szerdán.
Számlaszámok:

Név: Fekete Horgony Motoros Klub
Számlaszám: 11732040-20041425-00000000
IBAN: HU51 1173 2040 2004 1425 0000 0000

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindenki megértését köszönjük!

Pirates Family MC”

Benkovics Éva és Gábor motorbalesete 2020. október 23-án történt, amikor egy részeg autós áthatott a szembe sávba az 51-es úton, Dusnok közelében. A tapasztalt motoros házaspárnak esélye sem volt, mind a ketten a helyszínen belehaltak a sérüléseikbe. Évának három felnőtt gyermeke, Gábornak pedig egy 17 éves, sérült fia van. Gábor klubja, a Pirates Family MC a temetési és ügyvédi költségekkel szeretné támogatni a gyerekeket.

 

Fotó: Rádi Tina

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük