Hírek

Sturgis nagymamái

strgisnagyi1Idén is bővült a hírességek csarnoka a legendás Sturgisben.

A legöregebb női motoros klub két tagját is kitüntette az AMA (Amerikai Motor Szövetség) az idős hölgyek évtizedeken átívelő munkásságáért az augusztus 10-én megrendezett beiktatási ceremónián.

A 86-ik életévét taposó Gloria Tramontin-Struck az elmúlt 65 évet motorok nyergében töltötte. A közel hét évtized alatt 14 motor boldog tulajdonosa volt. Jelenleg egy 2004-es Harley-Davidson Heritage Softail Classic a társa. Gloria a Sturgis rallyra is vele érkezett, méghozzá New Jerseyből, átlagosan 950 kilométert megtéve egy nap.

Az idős hölgy elmondhatja magáról, hogy az anyatejjel szívta magába a motorozás szeretetét, szüleinek ugyanis motorkereskedése volt, ami a mai napig üzemel, és nemrégiben ünnepelte fennállásának 95-ik évfordulóját.

Gloria 1946-ban csatlakozott a Motor Maidshez, ezzel magáénak tudhatja a 71 éve alapított klub leghosszabb tagságát. Beszédében először lányának és fiának mondott köszönetet a támogatásukért, majd Istennek is hálát adott.: „Ő az, aki lehetőséget adott nekem arra, hogy ennyi éven át motorozhassak.”

Margaret Wilson férjével, Mike Wilsonnal együtt léphetett be a hírességek csarnokába. A 68 éve boldog házasságban élő pár 1950-ben egy Harley-Davidson szalon megnyitásával indította be igazán motoros karrierét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Míg Mike motorversenyzőként igyekezett kiélni magát, Margaret csatlakozott a Motor Maidshez, melynek immár 60 éve tagja. Versenyzőfeleségként klubos megjelenéseik során előszeretettel promotálta a motorsportot.

1958-ban az AMA két díjjal is megjutalmazta. Ő lett „Amerika legnépszerűbbje” és a „Tipikus motoros csaj”. A versenyzéstől soha nem szakadtak el, az évtizedek alatt számos csapatot támogattak, illetve nemzeti és helyi motoros rendezvény háttértámogatói is voltak. Napjainkban az AMA Pickeringtoni Motor Múzeumának igazgatósági tagjai, emellett pedig több kisebb múzeum támogatói.

altalt

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük