fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Itt a Valentin-napi ajándék a játékfüggő pasidnak!

days gone videojatekValentin-nap? Ha a pasid videojáték-függő, ígérd be neki a PlayStation játékát, persze úgy, hogy ne ismerje a sztorit, és így a későbbiekben te is játszhatsz. Közben pedig olvadozhatsz a képernyő előtt, hogy ilyen szerelem márpedig nincs…

Megvan a szitu, amikor már elvégezted a házimunkát, megfőztél, kimostál, ki is teregettél, felsepertél, felmostál és úgy odabújnál a pasidhoz, aki mit csinál? Játszik.

Aki éppen a második világháború kellős közepén, a német repülőegység pilótája és lövi az ellenséget. Ajándék? Leghőbb vágya a legújabb PlayStation videojáték.

De, mivel te cseles vagy és ideje végre önmagadra is gondolnod, mondd azt neki, hogy hallottál egy, áprilisban megjelenő, fantasztikusan csúcs új játékról és ez lesz a meglepetés. Biztosan felkelted az érdeklődését! (A sajátodat még jobban!)

“Deacon St. John és Sarah Whitaker nem egy mindennapi páros. A férfi Oregon vidékies tájáról érkezett, mint egy motoros klub törvényen kívüli tagja. Sarah ezzel szemben Seattle-ből jött, botanikusként pedig jól értett a biokémiához.

Mégis, amint összefutottak az oregoni Farewell kietlen útjain, szinte egyből elválaszthatatlanok lettek. Készen állnak rá, hogy belemotorozzanak a naplementébe és egy új fejezetet nyissanak az életükben – ezúttal együtt, mint férj és feleség” – ezzel a leírással találkozhatunk a PlayStation hivatalos oldalán, a Days Gone nevezetű játékról.

days gone videojatek1

Amint meglesz a játék, máris elmerülhetsz a szerelmes motorosok mindennapjaiban, motorozhattok és követheted őket útjukon, harcolhatsz velük a zombikkal… Közben, a pasid elvégzi a házimunkát, míg te játszol! A hatás garantált!

Forrás, fotó: PlayStation

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x