fbpx

Zöld nap Budaörsön

Március utolsó hétvégéjén saját rendezvényre várja a márka rajongóit a Kawasaki. Az Autó Expo M1 területén megtekinthetőek lesznek a legújabb, 2009-es modellek, és a márkakereskedések használt és új motorjai is.

A Budapest Motor Kiállításról távolmaradó Kawasaki ezen a hétvégén rendezi meg nagyszabású, börzével egybekötött modellbemutatóját Budaörsön. A márka szereplmesei így egy helyen tekinthetik majd meg az összes jelenleg kapható motorkerékpár modellt, valamint a ruházati termékeket is.

Amellett, hogy a márkakereskedések rendkívüli akciókkal várják a motorosokat – például a helyszínen megvásárolt vagy lefoglalózott motorok mellé motoros kabátot adnak ajándékba – a Kawasaki Kedvezmény Kuponnal további kedvezményeket lehet igénybe venni. A tombolaszelvény kitöltésével óránként öt szerencsés gazdagabb lesz egy kawasakis ajándékcsomaggal.

 

A helyszínen tovább folytatódik az ER-6n dizájnverseny is. A látogatók megtekinthetik az eddig elkészült terveket, és meg is tervezhetik saját győztes motorjukat. A motorral érkezők kedvezményes műszaki átvizsgálást és fékpadi mérést is igénybe vehetnek. Szombaton és vasárnap 12.00 és 14.00 órától motoros bemutatót tart a MotorShow1 Street motoros oktatói csapata, valamint Végh Tamás (Tompi) streetfighter versenyző.

Még több kép a galériában!A rendezvényre a belépés és a parkolás ingyenes.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x