fbpx

Kovács Andrea – az álmomat sosem adtam fel

kovacs andrea cimKislány koromban kezdődött a motor szerelem. Nyáron, nagymamáméknál nyaralva, egy-két körre az udvarban, megkaptam nagypapám Simsonját. Egyből megfogott ez az érzés, és rabul ejtett.

21 éves koromban, már felnőttként, döntöttem, hogy megcsinálom a nagymotor jogsit. Abban az időszakban vezették be a korlátozásokat, ezért PÁV vizsgát kellett tennem, hogy korlátlan jogsit szerezhessek. De én bármit megtettem volna, szóval megcsináltam.

Aztán az élet úgy hozta, hogy a körülmények körülöttem nem tették lehetővé, hogy motorom lehessen, és nyilván a szüleim sem támogattak ebben, hiszen féltettek. Viszont az álmomat sosem adtam fel, úgyhogy 20 év elteltével igaz, de megkaptam életem első saját motorját.

Férjemtől kaptam ajándékba, amiért örök hála neki. Hozzáteszem, Ő gyerekkora óta motorozik, kihagyásokkal ugyan, a család miatt, így hát a garázsban álló motorok is vágyakozással töltöttek el.

kovacs andrea 01A gyerekek miatti felelősségtudat miatt mindig váltakozott bennem valamiféle kettősség, de a motorozás iránti vágy sosem múlt el! Hoztam egy képet, amit összevágtam, ezzel kicsit összemosva az időt, és feledtetni azt az elmulasztott és kihagyott 20 évet!

kovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cim

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x