fbpx

Fegyelmit indítottak a kő-papír-ollót játszó motoros rendőrök ellen

motoros rendor ko papir olloA múlt hónap végén került fel a video megosztó csatornára, hogy két magyar motoros rendőr kő-papír-ollózik menet közben, az M7-es autópályán. Fegyelmi eljárást indítottak ellenük.

A hvg.hu szerkesztősége megkereste az Országos Rendőr-Főkapitányságot azzal az üggyel kapcsolatban, hogy nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen a kötelékben lévő motoros rendőrök „játszanak” az autópályán.

Valamit nagyon el kellett dönteniük, ezért menet közben kő-papír-ollóval oldották meg a helyzetet – mint ahogyan látható a népszerű video megosztó portálon lévő alábbi felvételen.

Ezzel a cselekedetükkel viszont megszegték a közlekedési szabályokat, ezért a rendőrség kénytelen volt lépni az ügyben.

Ahogyan a hvg.hu-n olvasható, ezt a hivatalos választ kapták kérdésükre, miszerint mi lesz a két motoros rendőrrel: „A felvétel alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába tartozó két motoros rendőr megszegte a közúti közlekedés szabályait, ezért velük szemben fegyelmi eljárás indul”.

Azért, rossz belegondolni, hogy úgymond egy kis ártatlan játéknek milyen súlyos következményei lehetnek…

Mit gondolsz, súlyos büntetést érdemel a két motoros rendőr?

Forrás: hvg.hu
Fotó: youtube

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x