HírekKultúraMotoros zene

A 14 éves dobos lányból sztárt csinált a Slipknot

slipknot maren alford dobEgy amerikai lánynak, Maren Alfordnak élete álma vált valóra: miután kedvenc metal bandájának, a Slipknot-nak a tagjai meghallották, hogy egyik számuk nehéz dobtémáját hogyan adja elő a 14 éves lány, meghívták a koncertjükre.

Maren Alford, fiatal kora és annak ellenére, hogy lány, hihetetlenül tehetséges dobos. Saját zenekara van, ugyanakkor azzal üti el az idejét – szó szerint –, hogy kedvenc bandái dalait dobolja fel.

Nos, az egyik ilyen vállalkozása olyan jól sikerült, hogy miután a Slipknot metal banda új lemezének az egyik dalát, a Unsainted-et eljátszotta, eljutott a zenekar fülébe és nem maradtak némák ezután…

Mégpedig, Marent meghívták a dallasi koncertjükre, s a dobossal, Jay Weinbergel beszélgettek, fotózkodtak – gondolni való, hogy a tapasztalt zenész ellátta jó tanácsokkal a tehetséges fiatal lányt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

14 évesen, ennél nagyobb elismerésre nem számíthat az ember lánya, de igazából hagyjuk is az életkorát, hiszen akár egy 30 éves rajongónak szintén jól esett volna az együttes gesztusa.

Sőt, a világon sok rock- és metal zenével foglalkozó hírportál felkapta a történetet, így Maren egy csapásra szembe találkozhatott önmagával az interneten.

Jay elismerően nyilatkozott a lányról, s nem véletlen, hogy megragadta a bandát a rajongó dobtehetsége, hiszen Maren tényleg tud… Hallgasd csak!

A Slipknot amerikai metal zenekar még 1995-ben alakult, s kilenc tagból áll. Sajátos megjelenésükről is ismertek, ugyanis egyforma egyenruhát viselnek, melyek tele vannak aggatva különféle vonalkódokkal, emblémákkal, karszalagokkal és így tovább…

Sőt, ha még mindez nem lenne elég, egyéni stílusú, saját készítésű maszkokat hordanak, amelyek – elmondásuk szerint – a belső érzelemvilágukat tükrözik.

Első albumuk 1999-ben jelent meg, Slipknot címmel, míg a legutóbbi, a We Are Not Your Kind, idén. Összesen 7 Grammy-díjra jelölték eddig őket, s az egyiket el is hozták.

Az együttes 2020. február 4-én Budapesten fog koncertezni, tehát a metal-rajongók élőben is láthatják-hallhatják őket.

Forrás: index.hu, Wikipédia
Fotó. Maren Alford facebook

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük