EseményekMotorokMotorozásMotorverseny

Jótékony célú motorverseny CSAK nőknek

noi motorosok egyesult kiralysagKizárólag nők állhattak rajthoz az Egyesült Királyságban megrendezett motorversenyen, a No Limits Racing szervezésében. Felhívták a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, valamint arra, hogy a csajok is nagyon tudnak.

Az Egyesült Királyságban lévő, híres Donington Parkban gyűltek össze szép számmal azok a vagány motoros csajok, akik szerették volna összemérni a tudásukat, illetve megosztani egymással tapasztalataikat.

S persze, az sem volt utolsó cél, hogy szórakozzanak egy jót, a No Limits Racing által szervezett programon, amellett, hogy jótékony célt is szolgálnak.

A verseny úgy indult, hogy mindössze 15 percen keresztül edzhettek a lányok, majd rögtön a starthoz kellett állniuk gépeikkel, s elkezdődött a 9 körös éles futam.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egyesület célja ezzel a kezdeményezéssel természetesen nem a véresen komoly versengés volt, hanem az együtt töltött hasznos, kellemes órák, illetve a mellrák elleni harcra való felhívás.

Ugyanakkor, kiderült, hogy a motoros csajok akár klubszinten is szeretnének versenyezni, amennyiben lenne rá lehetőségük.

A No Limits Racing feladatául tűzte ki az ehhez hasonló, jótékonysági programok szervezését, de ez volt az első olyan jellegű pályanap, amelyet csak nőknek találtak ki.

Akár addig a szintig is ki lehetne bontani ezt a dolgot, hogy az egyes országokban versenyző motoros csajok mérjék össze tudásukat, egy nemzetközi verseny keretein belül.

Forrás, fotó: sportmotor.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük