fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
EseményekMotorokMotorozásMotorverseny

Jótékony célú motorverseny CSAK nőknek

noi motorosok egyesult kiralysagKizárólag nők állhattak rajthoz az Egyesült Királyságban megrendezett motorversenyen, a No Limits Racing szervezésében. Felhívták a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, valamint arra, hogy a csajok is nagyon tudnak.

Az Egyesült Királyságban lévő, híres Donington Parkban gyűltek össze szép számmal azok a vagány motoros csajok, akik szerették volna összemérni a tudásukat, illetve megosztani egymással tapasztalataikat.

S persze, az sem volt utolsó cél, hogy szórakozzanak egy jót, a No Limits Racing által szervezett programon, amellett, hogy jótékony célt is szolgálnak.

A verseny úgy indult, hogy mindössze 15 percen keresztül edzhettek a lányok, majd rögtön a starthoz kellett állniuk gépeikkel, s elkezdődött a 9 körös éles futam.

Az egyesület célja ezzel a kezdeményezéssel természetesen nem a véresen komoly versengés volt, hanem az együtt töltött hasznos, kellemes órák, illetve a mellrák elleni harcra való felhívás.

Ugyanakkor, kiderült, hogy a motoros csajok akár klubszinten is szeretnének versenyezni, amennyiben lenne rá lehetőségük.

A No Limits Racing feladatául tűzte ki az ehhez hasonló, jótékonysági programok szervezését, de ez volt az első olyan jellegű pályanap, amelyet csak nőknek találtak ki.

Akár addig a szintig is ki lehetne bontani ezt a dolgot, hogy az egyes országokban versenyző motoros csajok mérjék össze tudásukat, egy nemzetközi verseny keretein belül.

Forrás, fotó: sportmotor.hu

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x