fbpx

Bridgestone Battlax abroncsok a Kawára!

Kawasaki Ninja ZX 10RA Bridgestone bejelentette, hogy a Kawasaki Ninja ZX-10R1 superbike motor 2016-os modelljeit Bridgestone Battlax Racing Street RS10 gyári abroncsokkal szerelik.

A Ninja ZX-10R sportmotor a legjobban teljesítő motor volt a Superbike GP 2015-ös futamain, így a megállapodással a Bridgestone is jelentősen hozzájárul a sportmotor pályán nyújtott teljesítményéhez.

Noha eredetileg közúti használatra tervezték őket, a Bridgestone Battlax Racing Street RS10 abroncsok kiválóan teljesítenek a sportpályán.

Nem véletlenül: a Bridgestone több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a sportágban, mint a MotoGP, a gyorsasági motorversenyek legmagasabb kategóriájának hivatalos abroncs beszállítója.

A vállalat ráadásul a MotoGP Technológia tapasztalatait szintén felhasználja a motorabroncsai fejlesztése során, így a gumik még jobb tapadást biztosítanak száraz útfelületen, így a versenyzők egyre jobb köridőket érhetnek el rajtuk.

{loadposition cikkreklam}

Az abroncsok kiváló kezelhetőséget és stabilitást nyújtanak, így kanyargós utakon is biztosan kormányozható marad a motor.

A Bridgestone folyamatosan dolgozik azon, hogy a jövőben újabb gyártók lássák el gyári tartozékként Battlax abroncsokkal a motorjaikat.RACING STREET RS10FRACING STREET RS10R

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások