fbpx
HírekMotorokMotorozás

Bridgestone Battlax abroncsok a Kawára!

Kawasaki Ninja ZX 10RA Bridgestone bejelentette, hogy a Kawasaki Ninja ZX-10R1 superbike motor 2016-os modelljeit Bridgestone Battlax Racing Street RS10 gyári abroncsokkal szerelik.

A Ninja ZX-10R sportmotor a legjobban teljesítő motor volt a Superbike GP 2015-ös futamain, így a megállapodással a Bridgestone is jelentősen hozzájárul a sportmotor pályán nyújtott teljesítményéhez.

Noha eredetileg közúti használatra tervezték őket, a Bridgestone Battlax Racing Street RS10 abroncsok kiválóan teljesítenek a sportpályán.

Nem véletlenül: a Bridgestone több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a sportágban, mint a MotoGP, a gyorsasági motorversenyek legmagasabb kategóriájának hivatalos abroncs beszállítója.

A vállalat ráadásul a MotoGP Technológia tapasztalatait szintén felhasználja a motorabroncsai fejlesztése során, így a gumik még jobb tapadást biztosítanak száraz útfelületen, így a versenyzők egyre jobb köridőket érhetnek el rajtuk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az abroncsok kiváló kezelhetőséget és stabilitást nyújtanak, így kanyargós utakon is biztosan kormányozható marad a motor.

A Bridgestone folyamatosan dolgozik azon, hogy a jövőben újabb gyártók lássák el gyári tartozékként Battlax abroncsokkal a motorjaikat.RACING STREET RS10FRACING STREET RS10R

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x