EseményekMotoros találkozó

Devils Börze 2015

devils borze 2015 3November közepére már sokan lerakták motorjaikat, és a legtöbb motoros számára tavaszig csak a motorok csinosításban, azok átalakításban és a haverokkal való bulizásban merül ki a motoros élet. Ebben a holtszezonban minden motoros program kincset ér, így nem csoda, hogy az idén 22. alkalommal megrendezett Devils Börze most is sok érdeklődőt vonzott be a szokásos helyre, a Népligetben található Építők sportcsarnokába.

A motoros szezon idén elég szépen kitolódott november közepéig, így sok-sok hétvégén élvezhettük a száraz, napos időt és a 15 fok feletti hőmérsékleteket, és tehettünk még egy utolsó előtti, vagy egy utolsó kanyart kedvenc útvonalainkon. Úgy néz ki, hogy az ördögöknek nagy szerencséjük volt, mivel az idei Devils Börze november 14-i időpontja az utolsó ilyen pompás idővel kényeztető nap volt.

Ennek köszönhetően sokan látogattak ki az eseményre motorral, így zárva stílusosan a szezont. Motoros környezetben, motorosokkal, jó hangulatban, jó zenével, jó kajával és italokkal. Rég nem látott arcok borultak egymás nyakába, és beszélgettek jóízűeket motoros kalandjairól, életükről. Egy Devils Börze nem csupán egy alkatrészbörze, hanem a hazai motoros közösséget összekovácsoló alkalmak egyik kiemelkedő eseménye. Az ember feltöltődik hamar a régi barátokkal, ismerősökkel való találkozásokkor, és szinte új emberként távozik.

Persze, a bandázás mellett lehetőség nyílik arra, hogy motorunkhoz egy-egy új kiegészítőt, alkatrészt vásároljunk, vagy motoros felszerelésünket frissítsük, ruházatunk egyes darabjait cseréljük le egy újabbra. A rengeteg árus kínálatában szinte minden megtalálható volt idén is. A motoralkatrészek mellett az is vásárfiával távozhatott, aki csupán ajándéktárgyakra, vagy egyéb motoros csecsebecsékre vadászott. Sokan gumikkal, üzemanyagtankokkal vagy épp kipufogóval felpakolva hagyták el a buli helyszínét, mely egészen este kilenc óráig várta a szórakozni vágyókat.

A chilis babbal és debreceni párossal teletömött közönség hangulatát az italok mellett a kora délután színpadra lépő Nyughatatlan, Johnny Cash tribute csapat alapozta meg, majd néhány órával később a Nemcsak Berry csapott a húrok közé, és lemezbemutató koncerttel egybekötött bulival ajándékozta meg a szórakozni vágyókat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az idén jubiláló, 30 éves Devils MC maradandót alkotott anno, amikor megálmodta és megszervezte ezt a többfunkciós eseményt, mely mára már minden motoros számára alap, és kihagyhatatlan buli. A klubnak kívánunk még sok-sok jubileumi évfordulót, erőt és kitartást a további Devils Börzék szervezéséhez. És ne feledjétek jövőre sem! Ha november és motoros buli, akkor Devils Börze.devils borze 2015 1devils borze 2015 2devils borze 2015 4devils borze 2015 5devils borze 2015 6devils borze 2015 7

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük