HírekMotorokMotorozás

Töltsd fel a nyári képeidet és ajándékot küldünk

Töltsd fel a képeidet a galériába!Elmúlt a nyár és a sok motorozás miatt nem volt időd netezni? Most bepótolhatod!

Biztos rengeteg felé motoroztál, hiszen a hidegre, vagy a sok csapadékra nem lehetett panasz ezen a nyáron. Az időjárás a motorosok mellett volt ebben a szezonban. Persze motorozás közben kinek van ideje a neten szörfözni…

Viszont most, hogy beköszöntött a kicsit hűvösebb, őszi idő, talán van időd összeszedni a nyári emlékeket, átnyálazni a rengeteg fotót, ami készült. Hogy ne a merevlemez egyik mappájában rejtőzzenek a hátralévő évek alatt, itt az ideje, hogy megoszd motoros társaiddal is őket! A fáradozásaidat pedig meglepetés ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

Nem kell tehát mást tenned, mint feltölteni a képeidet az oldalunkra a megfelelő galériába. A képeknek nem kell feltétlenül frissnek lenniük, hiszen biztos sok embert érdekelnek a több évvel ezelőtti motoros találkozók vagy a motoros túrák képei is. A különböző rendezvények képeinek itt tudsz új galériát létrehozni. (Amíg nincs hozzászólásod a fórumban, csak a moderátor jóváhagyásával jelennek meg a képeid a galériában.)

Ha ezzel megvagy, írj egy e-mailt a címünkre a galéria linkjével, és a postacímeddel! Ha kedved van, az adott túráról vagy találkozóról élménybeszámolót is írhatsz, amit extra ajándékkal jutalmazunk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük