EseményekMotoros találkozó

Huszonötödször rázták a jampik – Jubilált az agárdi Lakeside Weekend

25 lakeside weekend 2018 11Számodra az idei évben kimaradt? S te? Ott voltál, de nem sok minden vésődött be a memóriaegységbe? Jó lenne újrapörgetni? Nos, akkor elmondom milyen volt.

 A 25. jubileumi Lakeside Rock & Roll és US Car Weekenden Agárdon, a Park Kempingben, közvetlenül a tóparton fontos a jó helyezkedés, így idén már szerda délutántól stoppolhattál a számodra legmegfelelőbb sátorhelyekből. Igaz szervezett program ekkor még nem volt, és még én sem, de úgy gondolom azoknak, akik ott voltak, nem volt hiábavaló délután és este a szerdai sem.

Csütörtöktől aztán végképp beindult az élet! Este gépzene a vízparti színpadon, ahol két rockabilly DJ, a születésnapos DJ Johnny valamint a Gorilla dobosa, Tubus keverte a muzsikát és bizony a praktikumból spontán ledobált PVC padló darabok még le sem értek a földre, már táncoló néptömegek lepték el közvetlenül az első taktusok után.

Node megint belecsaptam a közepébe, így a Lakedise szüzek ebből nem sokat érthetnek. Tehát miről is van szó?

Van, illetve volt ez a Lakeside Weekend. A huszonötödik, ami Cadillac táborként indult valamikor egy messzi-messzi galaxisban még Gárdonyban, Cactus a Cadillac, majd a Prison Band frontemberének és barátainak szervezésében zenéléssel és bográcsozással. A felkínált zenei vonal kezdetek óta, a lágyabb rockabilly, hillbilly, kis country beütéssel, hazai valamint külföldi zenekarokkal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

25 lakeside weekend 2018 1Az évek alatt aztán szép lassan sunyiban öt napossá nőtte ki magát, a kezdetben hétvégi buli, így idén, 2018-ban már szerda déltől hétfő délig lófrálhattál a kempingben és válogathattál a különleges programok között, bámulhattad a batár amerikai verdákat, az un. „Airstream” lakókocsit és utánfutóját. A dallal ellentétben itt nem a neonparádé csillogó fénye verte ki a szemed, hanem az alumínium csillogása, ahogy rátűzött a nap.

Mert tűzött. Hiszen minden előzetes riogatások ellenére, szombat délelőttől eltekintve napsütéses, épp kellemes hőmérsékletű időjárás volt, bár a tó vize elsősorban rozmár felmenőkkel rendelkezőknek volt csalogató. Ezért külön tiszteletet érdemelnek, akik szombat délután nemcsak hogy bemerészkedtek a tóba, de még rockandroll vízi jártasságukat is megcsillantották a vízi táncversenyen. A nyertes pár már rutinosnak számít, hiszen korábban zsinórban vitték el a pálmát, illetve első helyet, amit most visszakaparintottak. 

25 lakeside weekend 2018 2

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük