EseményekHírekMotoros találkozó

Elmarad a Griff MC motoros találkozója, és még sok más is

Griff MC motoros találkozó Tiszaföldvár 2020Ezen a hétvégén lenne az egyik legnagyobb magyar motoros találkozó Tiszaföldváron, de sajnos augusztus 15-ig nem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényt szervezni. A Griff MC még május elején adta ki a közleményét, miszerint sajnos nem tudják megrendezni idén a találkozót, ami épp ezen a hétvégén lenne. Pedig ez a rendezvény sok ezer motorost vonz minden évben. A Tiszaföldvári strand ideális helyszín egy nyári bulihoz és a koncert felhozatal egy rockfesztivállal vetekszik.

A rengeteg játék, vetélkedő és a sok jóbarát mindenkinek hiányzik már, de sajnos nincs mit tenni. A kisújszállási motoros klub XXVIII. összejövetelét kénytelenek voltak a szervezők egy évvel eltolni, így 2021 július 15-18 között lesz majd a következő nagy buli. Addig olvasd el a korábbi beszámolókat a Griff MC bulijáról!

Itt hallgathatod meg a klub videós üzenetét:

Sajnos a jelenlegi korlátozások és a bizonytalan helyzet miatt jelenleg még azt sem lehet tudni, hogy augusztus 15-én valóban feloldásara kerülnek-e a nagy rendezvényekre vonatkozó szabályok. Azért néhány klub még reménykedik, és ha valóban meg tudják rendezni az összejöveteleiket, akkor ott nagyon sok motoros lesz majd kiéhezve egy jó bulira.

Nézd meg az eseménynaptárunkban, hogy milyen bulik várhatóak a közeljövőben!

A kisebb rendezvényeket meg lehet rendezni, ezért a klubházbulik és motoros túrák ideje van most. Ami már biztosan nem lesz megtartva, az a Nort Patrol MC motoros találkozója Bátonyterenyén, ellenben ugyanezen a hétvégén a sárvári Vármeetinget még nem mondták le a szervezők.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ugyancsak lemondták a legnagyobb európai Harley-Davidson találkozót, így a Faaker See-nél rendezett European Bikeweek 2021-ben szeptember 9-én kerül megrendezésre legközelebb.

Azért még ne keseredjünk el előre! Néhány bulit ugyanis a szervezők optimistán átettek őszre, mint például a győrújbaráti jótékonysági motoros találkozót, aminek szeptember 10-13. az új időpontja. Addig reménykedjünk, hogy nem lesz második hullám, és valóban lesznek bulik még augusztus végén és szeptemberben!

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük