fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Mike Tamás festette Király Gábor válogatott kapus bukósisakját

Király Gábor kapus motoros lettKirály Gábor, a magyar válogatott száznyolcszoros kapusa – akit szürke mackónadrágja miatt még azok is ismernek, akik nem követik a focit – motoros lett.A hírt a Facebookon Mike Tamás airbrush festő oldalán találtam, mert a focit amúgy én sem követem, nem úgy a motorosokat. Mike Tomi fényezte a híres focikapus vadonatúj bukósisakját, amit retro stílusban, egyedileg kellett megterveznie és elkészíteni.

A vadonatúj Triumph motorkerékpár mellé ugyanis egy Triumph bukósisak is dukál. A bukósisakon szerepel a 108-as szám, ennyi alkalommal volt ugyanis Király Gábor a magyar válogatott tagja, és hátul helyet kapott a kedvenc zenekara a Bon Jovi logója is.

Király Gábor saját Facebook oldalán is örömmel jelentette be a nagy hírt:

“🏍 Régi vágyam volt megtanulni nagymotort vezetni, amire 26 éves élsportolói karrierem alatt nem kerülhetett sor, hiszen, akárcsak a síelés, a siklóernyőzés, vagy a sziklamászás a motorozás is egy baleseti kockázati tényező. A klubok, érthetően, a szerződésekben szigorúan szabályozzák, hogy melyek a játékosok számára tiltott szabadidős tevékenységek. A motorozás pont ebbe a kategóriába tartozott.

Profi pályafutásom azonban 2019-ben lezárult, úgyhogy pár hónapja leporoltam a régi tervet és úgy döntöttem, végre megszerzem a nagymotoros jogosítványt. Az elmúlt hónapokban szerencsére minden úgy alakult, ahogyan elképzeltem, a tanfolyamon sikerült a KRESZ, a rutin és a forgalmi vizsgám is. A gyakorlati időszakban sok segítséget kaptam az autósiskolától és az oktatómtól, amit köszönök nekik! Mostantól jöhetnek a túrázások, országúti barangolások. ”

Sok balesetmentes kilométert kívánok az új motorhoz és az új bukósisakhoz is!

 

A címlapkép forrása Király Gábor Facebook oldala a KirálySport Média engedélyével.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x