EseményekMotoros találkozó

Mindenkiben van egy kis dobozos

harley davidson open road fest alsoors 2012 404Ennyi baggert eddig nem igen lehetett látni egy helyen Magyarországon, mint az elmúlt hétvégén az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen.

Úgy látszik a külföldi divat mostanra hozzánk is begyűrűzött. Ez az oka annak, hogy egy kis szójátékkal éltem, és a fesztivál szlogenjét – Mindenkiben van egy kis Harley – kicsit megváltoztattam. Míg pár éve még a milliomos nyugdíjas bácsik elkényelmesedett motoros túráit vizualizálták a bikerek, amikor hatalmas plexivel és hátsó dobozokkal szerelt gyári cruisereket láttak, úgy tűnik, mára korra és nemre való tekintet nélkül egyre szélesebb kör hozzájuk juthat. És ha már így van, egyre többen választják a kényelmes és praktikus cirkálókat a hosszabb túrára, mint a fapados choppereket.

Idén is a Morning Show élő adásával indult június 3-án, szerdán a 13. Harley-Davidson Open Road Fest. A Neszmélyi úti bázisról együtt indultak a motorosok a Class FM kamionja után, Sebestyén Balázsék pedig élőben közvetítették a hallgatókat azt út alatt.

Az időjárás ezúttal a fesztiválozók mellett állt. Bár a meteorológusok nem győzték riogatni a jó népet mindenféle viharokkal, de szerencsére nem lett igazuk. Így történhetett meg az, hogy már szerdán annyi motoros gyűlt össze az Európa kempingben Alsóörsön, mint tavaly csütörtökön. Az erős szél miatt még nem volt igazán strandidő, de az esti koncertekre már teljesen megtelt a sörsátor.

Még több kép a galériában!A hétvége már csütörtökön elkezdődött, hiszen kora délutántól hatalmas konvojokban érkeztek a bikerek a világ minden tájáról. A legnagyobb feltűnést talán a szaúd-arábiai bikerek keltették, hiszen Magyarországon nem túl gyakori a fekete, illetve turbános motorosok látványa.

Programokban most sem volt hiány, hiszen folyamatosan zajlott a tesztmotorozás, a baleset-megelőzési kiállítás és -bemutatók, egy külön sátrat kaptak a magyar veterán motorok, az amerikai autók, és a Wild magazin második alkalommal rendezett bikeshow-t a fesztiválon résztvevő egyedi motoroknak. A vezetéstechnikai bemutató mellett a hét minden napján megcsodálhattuk a Magyar Harcos, Becman motoros és quados kaszkadőr showját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük