CsajokEseményekKiemeltMotoros találkozóMotoros túraNői motoros nap

Augusztusra tolták a Nemzetközi Női Motoros Nap szinkronizált motoros túráit

nemzetkozi noi motoros nap csajok a motoronHosszas gondolkodás és a nemzetközi járványügyi helyzet folyamatos figyelemmel kísérése mellett Vicki Gray is úgy döntött, hogy a május 2-án esedékes Nemzetközi Női Motoros Nap eseményeit elhalasztja.

Persze nincs minden veszve. Valami lesz, hiszen a Nemzetközi Női Motoros Nap egy olyan esemény, amit már 2007 óta senki nem vehet el tőlünk. Ezen a napon a világ minden országában motorra szállnak a hozzánk hasonló vad angyalok, akiknek mindene a két keréken száguldás.

Sajnos a jelenlegi COVID-19 koronavírus világjárvány miatt minden motoros rendezvényt lemondanak a szervezők és már nem csak az április-májusiakat, hanem sorban jönnek a hírek arról, hogy a június-augusztusi motoros találkozók, versenyek, kiállítások is elmaradnak. Ez nagyon szomorú, de reméljük a legjobbakat, és azt, hogy mihamarabb túlleszünk ezen a kilátástalan helyzeten.

Ahogy Vicki írta a közösségi oldalon, a május 2-i dátum megmarad egyelőre emléknapnak. Azt senki nem veheti el tőlünk, ezért úgy tervezi, hogy legalább egy fotópályázattal megemlékezünk a mi napunkról. Ezt egyébként itt Magyarországon is megtehetjük, írjatok ötleteket és kitalálom a részleteket.

Amikor engem kérdeztek erről, én azt mondtam, hogy ha el is marad a Nemzetközi Női Motoros Nap – aminek az itthoni szervezését el sem kezdtem, látva a helyzetet – amint elmúlik a vészhelyzet és újra lehet menni, azonnal összetrombitálom a csajokat és elmotorozunk valahova. Vickinek a nemzetközi eseményt kell leszerveznie ezért ő nem tud ilyen spontán lenni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 2020. március 30-i közleményében azt írta, hogy a nemzetközi eseményt elhalasztja, és átteszi augusztus 22-re, hátha addigra már rendeződik a helyzet. Persze biztosat nem tudhatunk csak reménykedünk ebben mindannyian.

Szóval egyelőre készüljünk úgy, hogy augusztus 22-én fogunk motorozni mindannyian együtt a világ összes motoros nőjével. Reméljük, addigra elmúlik a vész, és tényleg nem csak virtuálisan meg egyesével lehet majd menni, hanem csapathatunk végre csapatosan!

Kitartást! Egyelőre maradj otthon te is, hogy hamarabb szabaduljunk mindannyian!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük