fbpx
Hírek

Áprilisi tréfák helyett valódi vidámságok

aprilisi trefaÁprilis 1. a hagyomány szerint a bolondoké, a tréfáké, amikor mindenki viccelődik, és ugratja egymást. A média tele van ilyenkor a legkülönfélébb álhírekkel, de mi most szakítunk ezzel a hagyománnyal, és valódi, ugyanakkor vidám dolgokat közvetítünk nektek, amivel remélhetőleg segítünk átvészelni az elkövetkezendő heteket.

Összegyűjtöttünk néhány vicces, szórakoztató videót, melyeket a koronavírus okozta helyzet hozott ki az emberekből. Van, mely a megelőzési kampány mellett dolgozik, és otthonmaradásra hív fel, persze ezt is viccesen. Akad olyan is, ami csak szórakoztat, és viccel igyekszik mosolyra fakasztani.

Ha eddig még nem tetted volna meg, akkor cuppanj rá a netre – vagy cuppanj rá Anettre, hehehe 🙂 – és keress te is hasonlóan szórakoztató alkotásokat. Talán könnyebb lesz elviselni azt, hogy többet vagy otthon, mint korábban. Posztold az ismerőseidnek például a Facebook-on őket, hogy ők is nevethessenek, illetve ha eddig még nem jutottak volna el hozzájuk a szakemberek intelmei, akkor azok is célba érjenek.

A művek között vannak magánszemélyek, illetve ismertebb emberek is, és persze nem csak Magyarország próbálja vidítani magát, hanem az egész világ. A külföldi videók is roppant szórakoztatók, így tuti szerzel magadnak néhány rekeszizmot megdolgoztató pillanatot. A sok kacagás mellett azért továbbra is maradj óvatos és körültekintő, ha dolgaid intézése végett elhagyod az otthonod.

Persze, a koronavírus témájú videók mellett számtalan egyéb derűs dolgot találsz a neten, így mindig lesz min röhögni.

 

 

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x