fbpx

Valentino Rossi pozitív COVID-19 tesztje miatt hagyja ki a hétvégi MotoGP futamot

Valentino Rossi COVID-19A kilencszeres MotoGP világbajnokot csütörtökön pozitívra tesztelték a COVID-19 koronavírusra, ezért a hétvégi aragóni futamot sajnos ki kell hagynia.

A Monster Energy Yamaha MotoGP versenyzője Valentino Rossi COVID-19 tesztje pozitív lett a MotoGP hétvégi aragóni Michelin® nagydíja előtt. A hír azt jelenti, hogy a kilencszeres világbajnok kihagyja a MotorLand Aragon két versenye közül az elsőt, és az ugyanezen a helyszínen megrendezésre kerülő második nagydíjon való részvétele is komoly veszélyben van.

A Doctor is megerősítette a hírt a közösségi médián keresztül

„Sajnos ma reggel felébredtem, és nem éreztem jól magam. A csontjaim fájtak és enyhe lázam volt, ezért azonnal felhívtam az orvost, aki kétszer is tesztelt. A ‘gyors PCR-teszt’ eredménye negatív volt, csakúgy, mint a kedden elvégzett teszt. De a második, amelynek eredményét ma délután 16:00-kor küldték el nekem, sajnos pozitív volt.

Még több MotoGP

Olyan csalódott vagyok, hogy ki kell hagynom az aragóniai versenyt. Szeretnék optimista és magabiztos lenni, de arra számítok, hogy az aragóni második forduló is kimarad számomra… szomorú és dühös vagyok, mert mindent megtettem a protokoll tiszteletben tartásáért, és bár a teszt kedden negatív volt, a le Mans-ból való visszatérésem óta önkéntes karanténban voltam. Szóval ez van, és nem tehetek semmit a helyzet megváltoztatásáért. Most követem az orvosi tanácsot, és csak remélem, hogy hamarosan jól érzem magam.”

 

Forrás: MotoGp.com, Kép: 123rf

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x