fbpx

A 2021-es Kawasaki Versys S és SE modelleket virtuálisan mutatták be – Videóval!

Kawasaki Versys 1000 S 2021

Ahogy azt már előre vetítették a motorgyárak, a COVID-19 világjárvány miatt elmaradó motorkerékpár világkiállítások eredményeként az új modellek bemutatói is átkerülnek a virtuális térbe. Hétfőn a Kawasaki mutatta be legújabb modelljeit a YouTube-on.

A lenyűgöző új, 2021-es Versys 1000 S és a népszerű Versys 1000 SE számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, és egészen biztos, hogy Európában is népszerű lesz. Alapkivitelben mindkét modell rendelhető Tourer, Tourer Plus vagy Grand Tourer kivitelben. A Versys az a gép, amely minden kalandornak megfelelő lesz.

A Kawasaki Versys modellt 2012-ben mutatták be először és azóta rengeteg fejlesztésen esett már át. Ha először ránézünk, egy igazi kalandmotort látunk. Nem egy off-road motor, hanem egy minden útra tervezett motor ez. Magas felépítésű, széles kormánnyal és a szélvédője megvéd a felverődő kavicsoktól, és nagyon jó az ergonómiája is.

Mindeközben ez egy sportmotor, amit négyhengeres motorblokk hajt és sportváltó van rajta, tehát akár úgy is vezetheted, mint egy sportmotort. Ez tehát a Versys S különlegessége, hogy ugyanúgy tökéletes túrázásra, és sportmotorként is. Az a jó benne, hogy amikor az ember egy túrán lenéz a navigációra és meglát egy érdekes útvonalat, nyugodtan lekanyarodhat a főútról a Versys nyergében.

Hív a kaland

Kawasaki Versys 1000 S 2021Habár már 9 év telt el a modell bemutatása óta, természetesen még érezhetőek és láthatóak az eredeti Versys modell jellegzetességei. A négyhengeres motor jellegzetes Kawasaki konfigurációval az alsó tartományokban simán fut, a középtartományban nagy nyomaték és rugalmasság jellemzi.

Ezek valószínűleg más adventure motorokban is megtalálhatóak. Amiben a Versys különleges, hogy a felső tartományban igazán sportosan vezethető, miközben a kalandmotorozás érzete is megmarad.

A 2021-es Kawasaki Versys 1000 S

Az új Versys 1000 S alapfelszereltségként sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket eddig csak a sorozat csúcsát jelentő SE modellen láttunk. Az új S modell nagyon jó lehet azoknak a motorosoknak, akik 1000 köbcentis kalandmotort keresnek luxus kivitelben, hagyományos alváz elrendezéssel.


A Versys S számos színvariációban kapható, és a kiegészítő katalógusból rengeteg extra felszerelés választható hozzá. Emellett Európában három további “Edition” modell kapható, amelyek speciális felszerelésekkel készen is megvásárolhatók.

A Versys 1000 S így összesen négy változatban kerül a szalonokba: a Standard modell mellett a Tourer két oldaldobozzal van felszerelve, a Tourer Plus, amelyen a dobozok mellett ködlámpa is található, és Grand Tourer. Minden egyes modellváltozatot fokozatosan növekvő számú táskával szerelnek fel.

Természetesen a Grand Tourer kínálja a legtöbb poggyászteret, tartozik hozzá egy 47 literes hátsó doboz is, valamint blokkvédők és navigáció. A zárható táskák kulcsa a motor minden zárját nyitja.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x