fbpx

Az egyszemű óriás – Kawasaki Versys 2012 Teszt

Kawasaki Versys 2012 13Megint óvatosan, gyanakvó tekintettel adták oda a vasat: nem lesz neked nagy?

ÁÁÁÁh, amiről leér a lábujjhegyem, az már jó lesz! Ez már egészen jó volt, hiszen két-három lábujjam is leért róla. Félretéve a tréfát, ez a motor tényleg magas, langaléta fickóknak javasolt, nemcsak a hórihorgassága, hanem a súlya miatt is: 210 kiló szárazon a kicsike.

Szemből nézve hát no: egyszemű. Nem szép, de mindenütt praktikus kissé terepjárós formák, messziről is kényelmesen hívogató ülés, és felmászva rá bizony tényleg kényelmes. A kormány környékén kényelmesen elérhető minden, egyenes deréktartás, jó beláthatóság mindenfelé, a tükör is jó helyen. Jó nagy gombok, talán hogy a magasabbra nőt nagyobb emberek is mindent jól elérjenek.

Ami miatt nem ér le a lábam rendesen, az pont a szélesen kényelmes ülés. A kéz és lábtartás kellemesen lazán hajlított, ebben a pózban lehet jó sokáig kimotorozni a világból!

Még több kép a galériában!

Kawasaki Versys 2012 3A fék egy kicsit fura, mert igen határozott a hátsó fék, és egy kicsivel erőteljesebb nála csak az első. Összhatásában kellemes, és úgy áll meg mint a szög, semmi viháncolás. A motor igen fürge, a hosszúkás és nehéz test ellenére igen jó kormányozható. A váltója pontos, és jól tűri a hibákat is, nem kattog, de határozottan érződik hová tetted.

A soros négyhengeres néha a lábtartón előjön, másutt nem különösebben. Városban iszonyú jól lehet vele haladni, fürge és ugrékony, jól ellátni rajta az autók felett mert magas, és igen könnyen navigálható, kormányozható. A súlypontja gyomorban érződik, ami igen kellemes.

CsamShop motoros pólók 2023 május

Mina

Mina

Fotós, fényzsonglőr és a Csajokamotoron.hu tesztpilótája.

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x