EseményekHírekMotoros találkozó

Meghívó az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napra

Elektromos Motorok Találkozója Aktív Park 2023 június 3.Az egynyomon haladó elektromos járművek, tehát az e-motorok, e-robogók, kerékpárok és rollerek mindennapi használóinak tábora hatalmas ütemben nő, amit az is jól mutat, hogy alig több, mint fél év elteltével ismét komoly igény mutatkozik az elektromos járművek találkozójának soron következő alkalmára.

A rendező ADVESmoto ezért június 3-án, szombaton tartja az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napot a pesti úton lévő Aktív Parkban.

Az immár sokéves múlttal büszkélkedő rendezvénynek a budapesti Aktív Park ad helyet. Sokszínű és érdekes programok várják a látogatókat, elektromos motorral, elektromos robogóval és egyéb járművekkel érkezőket is szívesen látnak a rendezők. Az idei évben ráadásul már többféle esemény is helyet kap az egész napot kitöltő, hagyományteremtő találkozón, mely továbbra is díjmentesen látogatható.

Meghívó az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napra

A megnövekedett éreklődés miatt a rendezők többféle eseménnyel várják az érdeklődőket egész nap. Folyamatosan megtekinthető lesz a legnagyobb hazai elektromos motorok és robogók forgalmazóinak kiállítása.

10-13-ig: Csajos motorok – Csajok A Motoron

A női motorosok örvendetesen növekvő száma miatt a rendezvény első harmada célzottabban szól a hölgyeknek. Az elektromos motorok és robogók szépségversenyével indul a délelőtt, a lányok megválasztják a legszebb elektromos kétkerekűt. A csajos program tesztvezetéssel és ügyességi versenyekkel folytatódik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

13-16-ig: Hangtalan suhanás, elektromos robogás

Kora délutántól indul az elektromos motoros találkozó – welcome drink helyett egy üdvözlő pályamotorozással. Ezt követően vezetéstechnikai oktatással folytatódik a rendezvény, valamint a közlekedésbiztonság és a motoros biztosítás témájában hangzanak el érdekes előadások.

Ennek keretében a tavalyi 24 órás robogóversenyen győztes csapat vezetőjének élménybeszámolóját is figyelemmel lehet kísérni. Majd az elektromos járműveké lesz a pálya – szó szerint – hiszen a gokartpályán saját e-járművel és a helyszínen tesztvezetésre váró gépekkel is lehet jókat kanyarogni. Mindeközben tovább folytatódnak az ügyességi versenyek az elektromos gépek számára.

16-19-ig: Benzingőz és forró aszfalt

Késő délután a “hagyományos” motoroknak is teret engedünk. Érkeznek azok a motorosok benzines járművükön, akik az elektromos hajtású motorokkal, robogókkal is szívesen megismerkednének közelebbről.

A rendezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Nap Programja:

  • Elektromos motorok, robogók, kerékpárok és rollerek találkozója.
  • Elektromos motoros oktatás és vezetéstechnikai tréning.
  • Elektromos robogók és motorok tesztvezetése.
  • Elektromos motorok szépségversenye.
  • Új elektromos motor bemutató és kipróbálási lehetőség.
  • Gokartozás (önköltséges).
  • Elektromos motoros ügyességi verseny.
  • Ugrálóvár és játszóház a gyerekeknek (önköltséges).
  • Egyéb meglepetések.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük