fbpx

Tűsarkon a depóban

KTM magassarkúMotoron nem annyira praktikus viselet a magassarkú, bár ismerünk olyat, aki már kipróbálta.

Nemrég olvasóink közül néhányan bevállalták, hogy kipróbálják, milyen viselet motoron a magassarkú.Persze ők akcióban tesztelték a divatos topánkákat, hiszen maguk vezették a motort. Jellemzően persze csak a hátsó ülésen látni ilyen extrém lábbeliket – és azt remélem, hogy akkor sem hosszabb túrára indulnak így a hölgyek!

Hogy valójában milyen nőcis cipellő illik a motorhoz, azt nehezen lehetene megfogalmazni, de egy KTM rajongó hölgynek, Nelly Matešić Marić-nek támadt egy ötlette, és megtervezte álmai topánkáját. Nyilván ő sem gondolta, hogy majd terepen hordja ezt a csinos darabot, sokkal inkább a versenyek alatt a depóban billegne benne.

 

Persze ez nem az első eset, hogy az esernyőtartó lányoknak motoros dizájnnal készül magasarkú, hiszen nemrég bejárta az internetet egy Rizla dizájnos platformos lábbeli is.

A kérdés már csak az, hogy a motoros csajok között van-e olyan cipőfétisiszta, aki bevállalná valamelyiket a kettő közül. Hordanád is, vagy csak a gyűjteményedet gyarapítaná a cipősszekrényben egy ilyen sikkes topán?

rizla heels

 Kawasaki tűsarkú

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x