CsajokMotoros divat

Tűsarkon a depóban

KTM magassarkúMotoron nem annyira praktikus viselet a magassarkú, bár ismerünk olyat, aki már kipróbálta.

Nemrég olvasóink közül néhányan bevállalták, hogy kipróbálják, milyen viselet motoron a magassarkú.Persze ők akcióban tesztelték a divatos topánkákat, hiszen maguk vezették a motort. Jellemzően persze csak a hátsó ülésen látni ilyen extrém lábbeliket – és azt remélem, hogy akkor sem hosszabb túrára indulnak így a hölgyek!

Hogy valójában milyen nőcis cipellő illik a motorhoz, azt nehezen lehetene megfogalmazni, de egy KTM rajongó hölgynek, Nelly Matešić Marić-nek támadt egy ötlette, és megtervezte álmai topánkáját. Nyilván ő sem gondolta, hogy majd terepen hordja ezt a csinos darabot, sokkal inkább a versenyek alatt a depóban billegne benne.

 

Persze ez nem az első eset, hogy az esernyőtartó lányoknak motoros dizájnnal készül magasarkú, hiszen nemrég bejárta az internetet egy Rizla dizájnos platformos lábbeli is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kérdés már csak az, hogy a motoros csajok között van-e olyan cipőfétisiszta, aki bevállalná valamelyiket a kettő közül. Hordanád is, vagy csak a gyűjteményedet gyarapítaná a cipősszekrényben egy ilyen sikkes topán?

rizla heels

 Kawasaki tűsarkú

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük