EseményekHírekMotorkiállítás

Igaz, hogy digitálisan, de mégis lesz idén AMTS!

AMTS Online edition 2020A koronavírus okozta leállás idén a rendezvényeket sem kímélte, ez alól pedig az Automobil és Tuning Show sem volt kivétel. Hazánk legnagyobb szezonkezdő autó show-jának szervezői azonban megtalálták a módját, hogy a rajongók 2020-ban se maradjanak AMTS nélkül.

A tavaszi lezárások miatt elmaradt szezonnyitó Automobil és Tuning Showt először szeptemberre tették át a szervezők annak reményében, hogy mégsem lesz második hulláma a COVID-19 világjárványnak. Később azonban ezt is kénytelenek voltak lemondani. Egyelőre még nincs minden veszve, ugyanis most úgy döntöttek, hogy a rendezvényt még idén megrendezik online.

A két ünnep között, december 29-én, az AMTS Online Edition égisze alatt minden korábbi és leendő látogató egy egész napos élő műsor keretei között élheti át újra az AMTS-életérzést, az autó show Youtube csatornáján.

A reggel 10 órától kezdődő műsor keresztülvezeti a nézőket a rendezvény tematikus kiállításain és versenyein, élő stúdióbeszélgetések, exkluzív autóbemutatók továbbá számos hazai és nemzetközi hírességgel készített interjú kíséretében.AMTS Online 2020 Porsche Boxster S Roadster

Ahogyan pedig már szeptemberben megígérték a szervezők, az AMTS idei nyereményautója – egy gyönyörűen átépített Porsche Boxster S Roadster – is kisorsolásra kerül az online show keretei között.

Ha úgysincs hova menned szilveszter előtt két nappal, írd fel a naptárodba az AMTS online-t december 29-én, és a jövő évi Automobil és Tuning Show-t is 2021. március 26-28. között a Hungexpón, melynek híreivel hamarosan jelentkeznünk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük