fbpx

Megfizethető mobilitás: Honda NSC110 Vision

Honda NSC110 Vision 01A Honda NSC110 Vision modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.

 

A Honda neve rendkívül jól cseng a robogók piacán, folyamatosan fejleszti termékeit és technológiáit, hogy általuk kellemesebbé és derűsebbé varázsolja vásárlói életét, igyekezve megosztani velük – és a következő generációkkal – a megfizethető, környezetbarát termékek örömét.

A vadonatúj Vision tervezői már a kezdetektől a robogó kényelmét és megfizethetőségét tartották szem előtt, nem beszélve az időtálló minőségről és megbízhatóságról, amelyek olyan fejlett műszaki megoldásokkal egészülnek ki, mint az üzemanyag-befecskendezés, vagy a Honda kombinált fékrendszere (CBS). A Vision a biztonságos és megfizethető személyes mobilitás örömét kínálja a vásárlók új generációja számára.

A Honda országos nyíltnapok keretében mutatja be a vadonatúj NSC110 Vision robogóját szeptember 2-án és 3-án. A kereskedések pénteken 18:00, míg szombaton 17:00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.Honda NSC110 Vision 02Honda NSC110 Vision 03

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x