fbpx

A legnépszerűbb női motorkerékpárok

yamaha nanaAki most kezd motorozni, az azért kíváncsi, aki pedig már régen nyeregben van, azért szeretné tudni, milyen motort választanak a nők, ha motorozásra adják a fejüket. Mi utána járunk.

Tavaly nyáron megjelent egy lista egy amerikai női motoros oldalon, az amerikai motoros nők körében legnépszerűbb motorokról. Akkor ők 1500 motoros nőtől kaptak választ arra a kérdésre, hogy “Milyen motorod van?”. A listában szerepel hét Harley-Davidson modell, két Honda és egy Yamaha, ami magyar szemmel irreális. Ehhez nyilván köze van az amerikai cég hazai marketingtevékenységének, és a hazai márka iránti elköteleződésnek is.

Mivel engem is régóta furdal a kíváncsiság, hogy melyek a legnépszerűbb női motorokerékpárok, az elmúlt tíz évben már többször próbáltam utána járni a kérdésnek. Jó kiindulási alap, hogy a CsamClub.hu-n regisztrációkor mindenki megadja a motorja márkáját, de később ritkán frissítik ezt az adatot a tagok, ha motort cserélnek. Legutóbb a zárt Facebook csoportunkban tettem fel a kérdést, de ott mindössze 700 tag van, és közülük sem mindenki válaszolt. Persze kiindulásnak jó ez a lista is, de én szeretném, ha minél jobban megközelítené a valóságot.

Tehát készítettem egy mindössze három kérdésből álló kérdőívet, amit ha minél több motoros nő kitölt, ismét közelebb kerülünk a valósághoz.

Ez meg milyen motor? A motorkerékpár stílusokról részletesen

És akkor nézzük, hogy az első, gyors kérdőív alapján melyik a 10 legnépszerűbb motorkerékpár a motoros nők körében Magyarországon! Mivel sok márkát csak 1-2 ember említett, most csak a felsorolásban megjelenő első tízet emelem ki. Ha nem találod a listában a saját motorodat, és szeretnél kampányolni mellette, megteheted itt a cikk alatt hozzászólásként, vagy a fórumunkban a motormárkák között is.

A legnépszerűbb női motorkerékpárok évenként

Vajon mik lesznek az újdonságok?

Lapozz tovább a legnépszerűbb női motorkerékpárokhoz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x