MotorokMotorozás

5+1 legnépszerűbb női motorkerékpár 2019-ben

legnepszerubb noi motorkerekparok 2019Amikor valaki motorozni kezd, nem egyszerű eldönteni, hogy melyik motorkerékpárra essen a választás. Valakinek vagy megvan már a szerelem típus, vagy az idő hozza meg a helyes döntést. Mi ismét megpróbálunk segíteni egymásra találni a nagy Ő-vel.

2016-ban már készítettünk egy felmérést az olvasóink körében, és abból egy összefoglaló is született. Akkor ezek a modellek voltak a legnépszerűbbek a nők körében.

A piac azonban változik, némelyik modell gyártása megszűnik és újak lépnek a helyükbe, és persze a vásárlók igényei is megváltoznak. Mivel a statisztikai hivatal még mindig jelentős összeget kér egy hivatalos listáért, ismét csak a saját módszereinkre támaszkodhatunk. Bár a korábbi kérdőív még mindig tölthető, ezúttal ismét a zárt Facebook csoportunk tagjaihoz fordultam segítségért.

Jelenleg 1395 tag van, akik közül 300-nál többen válaszoltak és adták meg a motorjuk típusát. Jelenleg ebből az adatból tudok kiindulni. Egyébként ezúttal a több mint száz motortípust tartalmazó listának csak az eleje érdekes. Ezek azok a modellek, amelyeket több nő is választ, tehát valószínűleg alkalmasak arra, hogy egy kezdő vagy egy kisebb termetű nő elboldoguljon velük.

A három évvel ezelőtti listához képest több változás is történt, ami talán köszönhető annak is, hogy az oldal olvasói és a korábbi kérdőív kitöltői nem fedik le teljes mértékben a Facebook csoportunk tagjait. A felmérésünk természetesen nem reprezentatív, nem tükrözi a teljes magyarországi piacot, de egy igen aktív női motoros közösség válaszaira támaszkodik, tehát hihetünk neki.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Arról, hogy milyen motort válasszanak az alacsony nők, itt írtunk korábban.

Ha te is szeretnéd feltölteni a motorod adatait, lépj be a zárt Facebook csoportunkba és szavazz!

 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük