fbpx
MotorokMotorozás

5+1 legnépszerűbb női motorkerékpár 2019-ben

Kawasaki Er-6n 20121. Kawasaki Er-6n

A három évvel ezelőtti nyolcadik helyről rakétaként tört az első helyre idén a Kawasaki középkategóriás nakedbikeja az Er-6n. A soros, kéthengeres, 650-es modell annak idején a Suzuki SV650 babérjaira tört, és úgy tűnik, mostanra sikerült letaszítani a trónról a másik ferde szeműt.

Amikor a japán gyártó bemutatta a népszerű Ninja modell kis testvérét és ezzel leváltotta az ER-6-ot, talán maga sem számított ekkora sikerre. Vagy talán mégis, hiszen már akkor a nőket nevezték meg lehetséges célcsoportnak.

A számításaik bejöttek, a nők megkedvelték ezt a könnyen kezelhető, alacsony és kezes motort, ami simán felveszi a versenyt a nagyokkal. Az ára is elfogadható, hiszen használtan már 500 000 forint körül találnunk régebbit belőle, az újabbak használtan egymillió forint fölött vannak.

A modell burkolt verziója, a Kawasaki Er-6f szintén jó helyen teljesített a saját listánkon, hiszen megosztva a tízedik helyre került olyan szintén népszerű női modellekkel együtt, mint a Yamaha XJ6, a Honda CBF500, a Honda Cbr 600 RR, a Suzuki GSR 600 és a Yamaha XJ6 N.

Ha szeretnél még többet megtudni a Kawasaki ER-6n-ről, olvasd el tesztjeinket:

 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x