EseményekMotorokMotoros túraMotorozás

Csapatépítő csajtúra Szilvásváradra

csajos tura szilvasvarad 2019 4Mi délvidéki lányok már párszor szerveztünk csajos túrát, de az idén úgy gondoltuk, hogy együtt mennénk azokkal a Budapest környéki csajokkal, akikkel tavaly a Nemzetközi Női Motoros napon ismerkedtünk meg, azután pedig eljöttek Veramama köszöntésére is Jánoshalmára.

Úticélnak Szilvásváradon a MagyarRoute 66 panziót választottuk, és kisebb tanakodás után kitűztük az időpontot is. Úgy döntött a csapat, hogy legyen ez egy hosszú hétvége, így esett a választás július 28-30-i hétvégére.

Előző este Dóczi Szilvi nálunk aludt, mivel neki Tamásiból hajnalban kellett volna indulnia, így vele kiegészülve a „déli csapat” 5 fővel péntek reggel 7-re tervezte az indulást. Ugyan ki késett volna el, ha nem én?!

Füzesabonyban már vártak minket a „Pestiek”, és onnan nem kis feltűnést keltve 9-en mentünk Szilvásváradra. A tulaj, Leen már a bejáratnál várt minket és segített a beparkolásban! Szállásfoglalás, átölözés, wellcome drink… Délutánra egy csodás gyalogtúrát tettünk a Fátyolvízeséshez egy kis vonatozással kiegészítve.

csajos tura szilvasvarad 2019 1Péntek este buli, grillezés rengeteg nevetéssel, zenével! És mivel pont arra a hétvégére esett a szülinapom, a csajok ajándékkal is megleptek. KÖSZÖNÖM NEKTEK! ❤ ❤

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

csajos tura szilvasvarad 2019 2Szombaton Leen elvitt minket túrázni Szlovákiába. Nagyon jó kis kanyargós utakon mentünk. Sajnos az az étterem, ahol ebédeltünk volna éppen zárva volt, de ennek ellenére megérte felmotorozni a murvás úton, mert a látvány, ami elénk tárult, az gyönyörű volt!!!

csajos tura szilvasvarad 2019 5Sebaj, kerestünk egy másik helyet, ami szintén nagyon hangulatosnak bizonyult, gyönyörű kerttel, finom kajákkal. Én még a kofolát is megkóstoltoltam… hááát, ÉRDEKES!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük