fbpx
HírekMotorbemutatóMotorokMotorozás

A magyar földutaknak Can-Am Rykerrel vágj neki!

can am rykerA kanadai Bombardier Recreational Products (BRP) egy igazán könnyed, csajos járgánnyal állt elő, amely a Can-Am Ryker nevet kapta. Dekorációs panelekkel, matricákkal, kiegészítőkkel teheted teljesen egyedivé.

A könnyű, trendi, elsősorban csajokat, fiatal, vállalkozó szellemű világjárókat megcélzó, háromkerekű motor, különlegessé teszi a vezetés élményét.

A BRP egyébként kifejezetten a szabadidős termékek gyártására helyezi a hangsúlyt, tehát kínálatában szerepelnek quad-ok, jet ski-k. Márkái – Can-Am, Sea Doo – évtizedek óta a világ élvonalban találhatóak.

S hogy ki a cég globális márka nagykövete? Nos, a Formula 1-es pilóta, Lewis Hamilton. A BRP magyar importőrcége pedig a Jet Power Hungary Kft., melynek kommunikációs igazgatója, Bóday Pál elismerően nyilatkozott a Can-Am Ryker-ről.

A Ryker a Spyder úgymond kistestvére, s rally változatban is elérhető, ebből következően nem riad vissza a magyar földutaktól sem. Tehát, aki mondjuk izgalmakra vágyik és megcélozza a finoman szólva hepehupás hazai utakat, az bátran a Ryker-re bízhatja magát.

A márciusban megrendezésre kerülő AMTS-en lesz először elérhető a Can-Am Ryker, s aki ki szeretné próbálni, az május 4-én megteheti a Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozón, előzetes regisztráció alapján.

Aki már most beleszeretett a járgányba, több információt a magyar importőr oldalán találhat róla.

Forrás, fotó: formula.hu

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x