fbpx
CsajokKiemeltNői motoros nap

Nemzetközi Női Motoros Nap 2008

nnmn2008 005Május 2-án a világ minden táján motorozással ünnepelték ezt a napot a motoros nők.

Olvasóink fényképpel és rövid üzeneteikkel csatlakoztak a nemzetközi ünnephez, támogatóink pedig kedvezményekkel várták a motoros nőket.

 


Hali!

A kép Demecserben készült éppen az indulás pillanataiban.

N. Alexandra

 


Csajok a motoron!

Ez a kép ma készült, igaz már hazajöttömkor, de remélem ezt is elfogadjátok. Sajnos csak rövid ideig szeltem a város utcáit, mert a kisfiam miatt nem nagyon van szabadidőm, de amikor csak tehetem, motorra ülök. Nekem robogóra telik, de ezt is megbecsülöm, mert szerintem jó kis motor. Örülök, hogy ti vagytok, és én is azért harcolok, hogy elfogadjanak, mint robogómotoros, és mint női vezető. Remélem hamar megbecsültekké válunk. További kellemes balesetmentes motorozást kívánok minden kedves hölgytársamnak!

Üdv.: B. Niki Mezőberényből

 


Szia!

Még több kép a galériában!Mellékelve küldöm a ma készült képet. Nekem nem volt kitűzött célom, hogy kirándulni megyek-e, vagy pedig valahova messze. Csupán csak a városban mentem a motorommal.

Üdvözlettel: V. Eszter Mosonmagyaróvárról

 


Sziasztok!

Jót mociztunk a férjemmel az Őrségben. Ez nem csak a motoros napnak, hanem a jó időnek is köszönhető. Csajokkal sajnos egyáltalán nem találkoztam.
De mi jól éreztük magunkat.

Üdv minden motorosnak.

Nóra

 


Sziasztok!

Olvastam a felhívást ezért az egész napot a motorozásnak szenteltem! Be is jártuk a barátommal a környéket és melegítettünk a jővőheti Győrújbaráti motoros találkozóra! Remélem jővőre már egy nagyobb motor társaságában küldhetek képet.

HAJRÁ MOTOROS CSAJOK!!!

Üdvözlettel : S. Gabriella

 


Ez van ha egy pasit kérsz meg, hogy csináljon rólad egy képet a motoroddal.

Hát rövid, de tömör motorozás volt ma. Holnap indulunk Donovalyba a Simsonosokkal. Remélem ott jobb képeket csinálnak majd.

Üdv mindenkinek. Éljenek a motoros csajok!!!!!!

Mónika

 


Sziasztok!

Ezen a szép napon a vadregényes Bakony útjait jártam.

Üdv: szani

 


Sziasztok!

Szép, motoros idő volt!

Üdv:

Pandi

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x