fbpx
EseményekMotoros túra

Csam 3. születésnap Szilvásváradon

csam 3szuli 194Három éves lett a Csajokamotoron.hu, ezért NaNa kitalálta, hogy legyen egy születésnapi csajos (!!!) buli, amit meg is szervezett. Persze ahogy várható volt, jött a szokásos kavarás: jövök, nem jövök… Egy nappal az indulás előtt, csütörtökön úgy nézett ki, hogy pénteken hárman leszünk, de persze az időjárás nem akart a kegyeibe fogadni minket.

Péntek reggel eső, délután nap aztán eső… Volt az országnak olyan része, ahol jégeső. Lényeg a lényeg: nem mertem bevállalni a motort! Este hétkor indultam Szilvásváradra, szégyenszemre autóval, de mivel nálunk még esett, gondoltam: ”A többiek jól megáznak hahahaha!”. Ez az „örömöm” 6 km-ig kísért el, hiszen onnan száraz út és napsütés volt az út hátralévő részén.

Kb. fél tízre értem le Szilvásváradra, a Magyar Rout 66 motoros hotelbe, ahova a motoros különítmény, összesen hét bevállalós amazon már megérkezett. Kiderült, hogy az este hatkor induló társaság napsütésben, forgalommentes úton érkezett, csak Deasy és barátnője áztak végig, de ők jóval korábban futottak be. Azt is megtudtam, hogy Siva szépséges MZ-je kicsit nőiesedni akart, és a tampon azért van az aksi alatt, mert útközben gyorsszervizt igényelt…

Egy gyors sátorállítás (amit hárman bevállaltak) és kipakolás után, lenyeltük a velkámdrinket (IGEN! Csak így magyarosan) és hajnali 1-ig szolid dumapartival múlattuk az időt. Szombaton hajnali fél kilenckor éledezett a csipet-csapat, persze ezt Deasynek is köszönhetjük, mivel ő volt az aki friss kávét szerzett. Azt csak csendesen említem meg, hogy a helyi talponállóból.

Még több kép a galériában

csam 3szuli 158Egy laza reggeli után úgy döntöttünk, ha már itt vagyunk, menjünk el a Fátyol vízeséshez, mert egy kis túra után jobban fog esni a pincepöri. Persze ezt az egészet gondos tervezés előzte meg: ha már tegnap este nem áztak el a motoron, nehogy feleslegesen legyen náluk az esőruha, ezért csakis szakadó esőben voltak hajlandóak túrázni! Én meg, mivel kocsival megyek egy motoros bulira, szívhattam a zuhit magamba farmeron és pulóveren keresztül. Persze a többiek vidáman vonultak és egy szemernyi sajnálat sem csillogott a szemükben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Miután sikerült bőrig áznom, el is értük utunk célját, de mivel a kisvasútra egy órát várni kellett volna, és mint kiderült a kisvasút is nyitott, úgy döntöttünk, hogy visszafelé is gyalogolunk. Persze útközben megéheztünk és beültünk falatozni, szerencsére egy fedett helyre. Az eső elállt, a nap kisütött, mi pedig belakmároztunk. Itt örömmel láttuk, hogy sikerült Pacikó böjtjét megsemmisítenünk, amit már két napja tartott! Persze amint visszaindultunk a panzióba az eső tovább kísért utunkon.

csam 3szuli 285Mire visszaértünk, a szombati társaság, további négy csaj is megérkezett, valamint Kata Egerből hozta a vörösboros pincepörkölt hozzávalóit. Gyors bemutatkozás, néhány szó, és kezdhetünk nekiállni főzni. Persze a nap hét ágra sütött, ezért a bandából nagy része úgy gondolta, hogy inkább vállalja a medence őrzését, mint a pöri főzését. A főszakácsnénk, Lotti és segédei belevetették magukat a munkába. Közben még arra is gondoltak, hogy a csapat lustáit kiszolgálják, hideg gyümölcslééééééével (barack pálinka, meggyes pálinka…).

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x