HírekKultúraMotoros zene

Mitől sírtak be a „tupír-korban” a rockzenészekért a csajok?

warrant rock bandSokszor azon gondolkodom egy rock koncerten állva, figyelve napjaink figuráit, hogy manapság miért nem produkálnak annyira a csajok bőgős-sikítós-ájulós-bugyiba pisilős reakciókat. Mi volt más a ’60-as, ’70-es, ’80-as években?

Mindenki előtt ott vannak képzeletben azok a srácok, akik közül néhányan még ma is koptatják a színpadot, már letisztult zenével, kiforrott stílussal.

Imádok régi klipeket, koncertfelvételeket nézni és figyelni az akkori ruhákat, hajformákat, őrületeket – Guns ‘n Roses, Poison, Bon Jovi, Warrant, Cinderella, Skid Row, Steelheart és így tovább…

A mai internetes világban mindent láthatunk kedvencünkről, és talán így emberközelibbek is számunkra.

Régebben viszont a koncerteken, újságokban, tévéfelvételeken láthatták a csajok azokat a rocksztárokat, akikért majd’ megvesztek, és talán ezért volt a messzemenőkig történő bálványozás is – mindent megtettek volna azért, hogy csak a pasik cipőjéhez érjenek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az a mai napig működik, hogy vannak lányok, akik a koncert előtt vagy után az öltözőben, hotelszobában kötnek ki, de mégis változott valamennyit a világ…

A rock-hőskorban mitől döglöttek a csajok?

  1. Szívhez szóló balladák, melyeket minél elnyújtottabban – mint egy jó szeretkezés – adtak elő. (Az Axl Rose-vonaglásról nem is beszélve…)
  2. Testhez simuló, sztreccs-nacik – minden színben és mintával -, melyek minden formát megmutattak, ami egy pasin csak domborodhat.
  3. Hosszú, enyhén a szemekbe omló, tupírozott hajzuhatag, melyre kényesen ügyeltek. (A Taft mindig tart!)
  4. A klipekben látható „Csizmás Kandúr-nézés” (Mint a Shrek c. filmben), vagy a távolba révedő, elérhetetlen szépfiú-tekintet.
  5. Maga a korszak hangulata, szokásai, a tömegeket vonzó fesztiválok, koncertek, hiszen akkor még nem volt facebook és ehhez hasonló közösségi oldalak.

[wpdiscuz-feedback id=”mjqehp3i4f” question=”Szerinted ma miről álmodnak a lányok? Régen mi volt még más?” opened=”0″]Szerinted ma miről álmodnak a lányok? Régen mi volt még más?[/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük