fbpx
KultúraMotoros zene

Metál a könyvtárban – megjelent az Emma Undressed új klipje

EmmaUndressed 5A világ kiüresedett, de a tudás felszabadíthat – ez a mondanivalója a debreceni zenekar új klipjének, amit egy könyvtárban forgattak le. 

 

A debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár vezetősége és munkatársai rendkívül támogatóan fogadták az Emma Undressed zenekar ötletét, hogy náluk forgassák le következő videoklipjüket. A könyvtár vezetősége minden ellenszolgáltatás nélkül bocsátotta a fiatalok rendelkezésére az Újkerti Fiókkönyvtárat munkaidő után.

A klip alapvető koncepciója az volt, hogy a legutóbbi kliphöz képest valami könnyebbel jöjjenek ki, inkább egy imidzsklippel, de azért pár snitt erejéig tudjanak belecsempészni valami mélyebb mondanivalót is. A szöveghez kapcsolódóan jött helyszínötletnek a könyvtár és a mondanivaló: a világ kiüresedett, de a tudás felszabadíthat.

A 2014 szeptemberében alakult zenekar stílusát leginkább a „csajénekes pop-metál” szavakkal lehet összefoglalni. Már az első évben elég komoly sikereket értek el, 2015 tavaszán megjelent az első albumuk, nyáron megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, így ők is zenélhettek a fesztiválon. Ugyanebben az évben ősszel megjelent az első hivatalos klipük, valamint megnyerték a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

EmmaUndressed 12016 februárjában kiadtak egy 3 számos kislemezt magyar nyelven, illetve az egyik számhoz szintén készítettek egy klipet. Áprilisban a Leander Kills menedzsmentje őket választotta, hogy a „környék legjobb bandája”-ként az előzenekaruk legyenek a debreceni Roncsbárban. Ugyanakkor 2016-ban több fesztiválon is felléptek, mint pl. FŐHE (Nyíregyháza), Liget Fesztivál (Szolnok), LeszFeszt (Kisvárda), illetve több egyéb szabadtéri és klubkoncertjük is volt. Az ezeken a koncerteken készült videók felhasználásával pedig új klippel is jelentkeztek 2016 végén.

2017 elején változás történt az énekesi poszton, majd márciusban indultak a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, ahol beválogatták őket az elődöntőbe. Az itt nyújtott koncert eredményeképp bekerültek a nyári döntőbe, ami azért is rendkívül örömteli, mert az elődöntő volt az új énekes legelső koncertje.

Ezt követően megnyerték az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek köszönhetően bekerültek a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő országos döntőbe. Júniusban az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató fesztiválján, az ÉTER Fesztivál döntőjén képviselték Debrecent, illetve a Dobbantó tehetségkutató döntőjén nyújtott teljesítményük alapján egy budapesti fellépés lehetőségével jutalmazták őket a Gödör Klubban.

EmmaUndressed 3Augusztusban megjelent a legújabb klipük, ami az első anyaguk volt az új énekesnővel. Októberben bekerültek a Cseh Tamás Program induló előadókat támogató pályázat élő meghallgatására, továbbá részt vettek az Öröm a zene országos döntőjében a Budapest Music Expon. A hónap közepén a Metal.hu online magazin megválasztotta őket a hét zenekarának, és közölt velük egy hosszabb interjút.

Decemberben megnyerték a Police Fragrances által szervezett Rebel Yell tehetségkutató közönségdíját, és zenélhettek a budapesti Robot klubban.

Az Emma Undressed zenekari tagjai:

  • Zakar Szilvia – ének
  • Béres János – gitár
  • Balázs Ádám – basszusgitár
  • Docsa Gábor – dobok, HD

EmmaUndressed 7EmmaUndressed 7EmmaUndressed 7EmmaUndressed 7

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x