fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Presszó Metál – nagyon Zorall az új album!

zorall presszo metalA Zorall zenekar háza táján újra beindult valami, hiszen október 20-án jelent meg, Presszó Metál lemezük, melyről az első klipet már bemutatták, Nézz rám, tizedes címmel. Láttad már?

Október 20-án tartották a Presszó Metál című új Zorall album bemutató koncertjét a budapesti Barba Negra Music Club-ban. Már nagyon várták a rajongók ezt az albumot, hiszen a banda arról ismert, hogy mindig valami váratlannal, meglepővel áll elő.

Ez most sem volt másképp, mert ismételten remek feldolgozásokat sikerült összehozniuk: ezúttal főleg metal dalokkal párosították a hazai előadók számait – mondta Barbaró Attila, a Rockbook-nak adott interjújában.

Többek között szerepel a lemezen Metallica, Iron Maiden, Pantera, Scorpions, Judas Priest feldolgozás is. Ugyanakkor, két saját dal is van, a 10 dalt tartalmazó korongon.

Az első klipet, a Nézz rám, tizedes című dalhoz, a Tapolcai Harckocsimúzeumban forgatta a Zorall, s a tagok nagyon élvezték a tankkal való felvételeket.

Legutóbb, 2016-ban jelent meg albuma a zenekarnak, Retrográd címmel, s előtte pedig, 2014-ben a Háztartási Rock’n’Roll, tehát már ideje volt az új albumnak. Ugye-ugye, rajongók?

Az elkövetkező időszakban, a Zorall járja majd az országot, s bárhol meghallgathatod élőben az új album dalait.

zorall presszo metal1

Forrás, fotó: Zorall

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x