HírekKultúraMotoros zene

15 év után ismét turné!

georgemichael sajto 1George Michael közelgő, „25 Live Tour” elnevezésű, 47 állomásos koncertturnéját elképesztő lelkesedés övezi, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy mind a 600 ezer jegy elkelt a nagyszabású rendezvénysorozatra.

Ezzel egy időben az énekes-dalszerző vadonatúj kis lemeze, az „An Easier Affair” is a boltok polcaira került, és a rádiók és zenecsatornák is gyakran játsszák a felvételt.

Az énekestől már szinte elvárható és megszokott siker ismét eljött, hisz az új dal jelenleg az Egyesült Királyság 23. és Európa 32. legjátszottabb rádiós dala. Hazánkban az európaival megegyező pozícióval büszkélkedhet a MAHASZ Editors’ Choice listán, további helyezései pedig: Hong Kong – három hete #1, Dánia #4, Olaszország #18.

A George Michael társszerzői, illetve produceri munkáját dicsérő dinamikus single június 26-án jelent meg, és egy bónusz track is helyet kapott rajta, nevezetesen a “Brother Can You Spare a Dime”, mely eredetileg az énekes “Songs from the Last Century” című albumán szerepelt. A dal új verzióját a Modenában rendezett Pavarotti-koncerten, egy különleges élő fellépés alkalmával rögzítették.

George Michael a brit popzenében királyi helyet foglal el azóta, hogy 1982-ben Wham! nevű együttesével betörtek a slágerlistákra. Több mint 20 éve szólóénekesként van jelen a zenei életben, és ezalatt óriási nemzetközi sikert ért el több mint 80 millió eladott lemezzel világszerte; köztük a “Faith” vagy a legutóbbi elismert album, a “Patience” dalaival. ő az elmúlt két évtized legtöbbet játszott művésze a brit rádióállomásokon.

2006 szeptemberében a botrányairól is ismert popsztár megkezdi régóta – pontosan 15 éve – várt európai turnéját, amelynek koncertjeire a lelkes rajongók percek-órák alatt elkapkodták az összes jegyet! A turné Barcelonában indul szeptember 25-én, és Londonban ér véget december 11-15-ig. A látványos show állomásai között van Oslo, Rotterdam, Koppenhága, valamint számos nagy-britanniai helyszín (Glasgow, Birmingham, Dublin, Manchester, az Earls Court és a Wembley).

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A koncertsorozat alapjául szolgáló új George Michael-album a “25” címet kapta, és hivatalos megjelenéséig a rajongóknak még 2006. október 30-ig várniuk kell. Az “An Easier Affair” után a második kimásolt kis lemez egyébként a “This Is Not Real Love” című dal lesz, mely egy szerelmes duett George és a Sugababes angol lánycsapatból ismert szexi Mutya előadásában.

georgemichael sajto 2gmichaelletoltott1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük