CsajokKiemeltNői motoros nap

Ingyenes tréning motoros nőknek a Hungaroringen – BETELT A LÉTSZÁM!

ingyenes vezetestechnikai trening motoros noknekIsmét lesz ingyenes vezetéstechnikai tréning motoros nőknek a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Hungaroringen Anyák napján, a 12. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából. 

Idén 12. alkalommal ünnepeljük együtt a Nemzetközi Női Motoros Napot május 5-én. Ebből az alkalomból idén is lesz tréning a Hungaroringen csak motoros nők számára, azonban most a tanpálya elfoglaltsága miatt nem szombaton, hanem vasárnap. Így viszont végre motorozhatunk egy jót szombaton. 

Bár rendszerint ilyenkor szokott lenni a női motoros felvonulás a fővárosban a délelőtti tréning után, idén ismét változott a helyzet. (Szeretjük a változást, vagy nem?) A váci úti pizzéria környékén építkezés folyik, ami miatt nem lehet megállni a környéken, és ehhez hasonló jó helyet, ami minden igényünket kielégítené, nem tudtunk egyenlőre kitalálni… most meg már késő is lenne elkezdeni a szervezést, így új ötletek után kellett nézni. 

A jelenlegi állás szerint a bajai motoros csajok javaslatára május 5-én Soltra motoroznánk együtt, hogy majdnem az ország közepén találkozhassunk össze minél több motoros nővel. Az ötlet szerintem nagyon jó, mert így nagyjából mindenki egyenlő esélyekkel indul, nem kell 200 kilométerről a fővárosban jönnie annak, aki túl messze lakik, és végre a budapesti lányok/asszonyok is gurulhatnak egy nagyobb távot együtt a Női Motoros Napon. 

A terv, ahogy látszik, még nincs kidolgozva, de addig még tájékoztatunk majd minden felületünkön, úgyhogy érdemes lesz figyelni a fórumot, a facebook oldalt és a facebook csoportot is. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel a Hungaroringen található Groupama Vezetéstechnikai Tanpálya szombaton foglalt, a vezetéstechnikai tréninget másnap, azaz vasárnap rendezzük meg. Sajnos a létszám most is korlátozott, a helyszín és az oktatók kapacitása véges, így idén is összesen 50 motoros nő vehet részt a vezetéstechnikai tréningen.

Ha te is szeretnél jönni, kipróbálnád magad az aszfalton és a terepen is, és egész biztos, hogy ott tudsz majd lenni május 6-án, akkor jelentkezz az alábbi linkre kattintva! (Ne gondolkozz sokáig, mert lehet, hogy már az első nap be fognak telni a helyek!)

 

Május 5-én pedig akár velünk motorozol, vagy bármilyen más motoros programot szervezel is, ne feledd a jelszót: CSAK HAJTS!

 

A tréningre csak az itt leadott jelentkezés érvényes. Kérlek ne hívogassátok a Hungaroringet, mert ők csak a helyszínt és az oktatókat adják, a szervezéssel nem foglalkoznak!!!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük