CsajokHírekKiemeltNői motoros nap

2015-ben 9 éves a CsaM

9-szulinapEbben az évben már kilencedik évét tapossa Magyarország első és egyetlen motoros nőknek szóló internetes közösségi és hírportálja.

Most már egész biztos, hogy megérkezik lassan a tavasz, ezért már mi is nagy erőkkel szervezzük az idei programokat. Az első egy hónap múlva, 2015. március 20-22. között a Budapest Motor Fesztivál lesz, ahol a Csam idén is saját standdal és sok-sok lufival vár majd minden érdeklődőt.

A kiállításon webáruházunk termékei mellett a 2015-2016-os Jótékonysági Motoros Naptárunkat is megvásárolhatod majd, és személyesen is találkozhatsz a naptármodellekkel, akár dedikáltathatod is a saját példányodat.

2015-ben május 2-re esik a Nemzetközi Női Motoros Nap. Most is tervezünk vezetéstechnikai tréninget, és felvonulást is, de ezzel kapcsolatban a részletek még kidolgozás alatt állnak. Ha bármilyen ötleted van, szívesen fogadjuk, sőt a szervezésben is nagy hasznodat vesszük majd.

Június 26-án már 9. évébe lép a Csajokamotoron.hu. Ebből az alkalomból a június 26-28-i hétvégén csak csajos motoros túrával ünnepelünk. A helyszin még szervezés, illetve ötletelés tárgya. Mivel minden évben az ország más-más szegletével szeretnénk megismerkedni, az alábbi térképen azt gyűjtöttem össze, hogy merre jártunk eddig. Vannak még bőven bemotorozatlan területek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha van ötleted hogy hova menjünk, a fórumban tudod a tagok elé terjeszteni. Szállással kapcsolatos igényünk, hogy nagyjából 25-30 főnek legyen hely, lehetőleg ne legyen túl drága. nem baj, ha van szobás és sátras lehetőség is, bár a buli kedvéért jobb ha egy helyen vagyunk.

A legfontosabb, hogy ezen a hétvégén szeretnénk csak magunkban lenni, tehát ne legyenek más nyaraló vendégek, és férfiakat maximum a személyzet tagjaiként látunk szívesen. Fontos, hogy a motorokkal biztonságosan lehessen parkolni, az sem baj, ha az ágyból egyenesen rájuk lehet látni.

Ha tudsz ilyen helyet (nyár lévén például vízparton), és a környéken is van sok motorral megközelíthető látnivaló, oda szeretnénk menni, úgyhogy ne tartsd magadban!

A szülinapi túráról a fórumban ezen a linken tudunk együtt ötletelni.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük