HírekEseményekMotoros találkozó

Előkelő urak a prosztatarák ellen

gentlemens ride 1Sokan nem tudnak arról, hogy a nőket fenyegető mellrák mellett a férfiakat veszélyeztető prosztatarák sokkal több áldozatot szed.

Annak érdekében, hogy a gyógymódot kutató orvosok, intézmények mihamarabb megtalálják a betegség ellenszerét, a Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) sorra szervezi azokat az eseményeket, melyek keretein belül jelentős összegeket gyűjtenek a nemes cél érdekében.

2013-ban a nyakkendős, öltönyös, szivaros, cafe racer-eken közlekedő társaság világszerte 145 városból több mint 11 000 résztvevő segítségével 227 000 dollárt gyűjtött, melyet egy az egyben angliai, amerikai, ausztráliai és ázsiai prosztatarák alapítványoknak ajánlottak fel. A gyűjtésbe bevont városok, résztvevők száma, és ezzel a támogatásokra szánt összeg is évről-évre nő.

Csináld magad! – Cafe Racer alapok

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A DGR nem titkolt szándéka, hogy a gyűjtés során elérjék az 1 millió dolláros összeget, mellyel már valóban jelentős mértékben tudják támogatni a kutatásokat, így nagyobb eséllyel lesz mindenki számára elérhető a betegség ellenszere. A világon minden kilencedik férfi érintett a prosztatarákban, és évente közel 500 000 azoknak a száma, akik ebben a betegségben halnak meg. Ez a szám napi szinten eléri 1300-at.

A DGR az összes, vele együttműködésben álló, prosztatarák elleni gyógymódot kutató alapítványt non-profit szervezetként támogatja. Alapelveik közé tartozik, hogy az általuk gyűjtött összegeket elsősorban olyan kedvezményezetteknek ajánlják fel, melyek kutatótevékenységükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a prosztatarák megelőzése, gyógyítása hatékonyabb legyen, így sok ezer férfi életét menthetik meg.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük